Πέντε ταινίες και δύο σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο, πέρα από τον άστατο καιρό που τη μία ημέρα έχει ζέστη και την άλλη καταιγίδες, έρχεται γεμάτο με νέες ταινίες και σειρές για να απολαύσεις. Από την επιστροφή ενός από τα πιο επιτυχημένα franchises του Hollywood, μία ελληνική σάτιρα που πρέπει να δεις, καθώς και τον τελευταίο κύκλο μίας αγαπημένης σειράς του Netflix.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις σειρές και τις ταινίες που ξεχωρίζουν αυτό το ΣουΚου.

Ταινίες

Transformers: Rise of the Beast

Το franchise των “Transformers” προσπαθεί να βρει τα πατήματά του μετά την αποχώρηση του σκηνοθέτη των πρώτων πέντε… θορυβωδών ταινιών. Η νέα ταινία έρχεται μετά την καλύτερη ταινία του franchise (με διαφορά), το “Bumblebee”, και μας φέρνει ακόμα περισσότερα ρομπότ. Μάλιστα, βασίζεται στη σειρά που άλλαξε για πάντα το franchise στην τηλεοπτική εκδοχή του και θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο για την κινηματογραφική εκδοχή. Για να σώσουν το σύμπαν από τις σκοτεινές διαθέσεις του Γιούνικρον, οι Μάξιμαλς, ένα είδος φιλειρηνικών Τρανσφόρμερς, κρύβουν στη Γη ένα κλειδί με πανίσχυρες ιδιότητες. Όταν οι πιστοί στρατιώτες του Γιούνικορν το εντοπίζουν, οι Μάξιμαλς και οι Ότομποτς πρέπει να συμμαχήσουν για να προστατεύσουν το γαλαξία.

Black Stone

Η καλύτερη επιλογή για αυτή την εβδομάδα είναι μία ελληνική ταινία. Η σάτιρα για την ελληνική κοινωνία και πραγματικότητα είναι η ταινία που πρέπει να δεις την εβδομάδα αυτή (μη σε αποτρέπει ότι είναι ελληνική) και έχει κερδίσει εφτά υποψηφιότητες στα βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Ένα κινηματογραφικό συνεργείο αποτυπώνει την καθημερινότητα της Χαρούλας, μιας υπερπροστατευτικής Ελληνίδας μάνας που αναζητά το γιο της, δημόσιο υπάλληλο, ο οποίος έχει εξαφανιστεί χωρίς να αφήσει ίχνη.

Ένα Όμορφο Πρωινό

Η νέα ταινία της Μία Χάνσεν-Λοβ αποτελεί ένα τρυφερό και ήσυχο δράμα για την αγάπη, την απώλεια και το πέρασμα του χρόνου. Η ταινία έρχεται βραβευμένη από τις Κάννες και αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές της εβδομάδας. Η Σαντρά είναι μια νεαρή μητέρα που μεγαλώνει μόνη την οκτάχρονη κόρη της, ενώ παράλληλα φροντίζει τον πατέρα της, που πάσχει από μια νευροεκφυλιστική ασθένεια. Ενώ προσπαθεί να ισορροπήσει τις υποχρεώσεις της, συναντά έναν παλιό της φίλο, με τον οποίο ξεκινά μια παθιασμένη σχέση.

Master Gardener

Ο Paul Schrader ολοκληρώνει τη θεματική τριλογία του που αποτελείται, επίσης, από τα “First Reformed” και “The Card Counter” με ένα θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Joel Egerton. Ο Νάρβελ είναι ένας ευσυνείδητος κηπουρός, ο οποίος φροντίζει με εξαιρετική επιμέλεια τον κήπο μιας αρχοντικής έπαυλης στη Λουιζιάνα. Όταν όμως η ιδιοκτήτριά του τού ζητά να προσλάβει ως βοηθό την ατίθαση ανιψιά της, η ήρεμη και τακτοποιημένη καθημερινότητά του θα ανατραπεί με βίαιο τρόπο.

Flamin’ Hot

Η Eva Longori κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με μία ταινία που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και αφορά έναν Λατίνο χαρακτήρα. Η σειρά ακολουθεί την ιστορία του Richard Montañez, του επιστάτη της Frito Lay ο οποίος διοχετεύει την μεξικανική αμερικανική κληρονομιά του και την ανατροφή του για να μετατρέψει το εικονικό Flamin’ Hot σε ένα σνακ που άλλαξε τη βιομηχανία τροφίμων και έγινε ένα παγκόσμιο φαινόμενο της pop κουλτούρας. Μία ευχάριστη έκπληξη από το Disney+.

Σειρές

Never Have I Ever Season 4

Μία από τις σειρές – διαμαντάκια του Netflix φθάνει στο τέλος της. Η κωμωδία της Mindy Kaling ήταν μία ευχάριστη έκπληξη που μας έβαλε στις ρομαντικές και σχολικές περιπέτειες της Devi Vishwakumar. Μία σειρά, που πέρα από τα κλασικά εφηβικά δράματα, αποτελεί μία καλή ματιά στην αμερικανοινδική κοινότητα.

The Crowded Room

Το Apple TV+ μας φέρνει μία νέα σειρά με πρωταγωνιστές τους Tom Holland και Amanda Seyfried. Η σειρά διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ’70 στο Μανχάταν, όταν ο Daniel Sullivan συνελήφθη για τη συμμετοχή σε πυροβολισμούς που έγιναν στη Νέα Υόρκη. Τον νεαρό ανακρίνει η Rya Goodwin.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;