Βασίλης Ζούλιας: Μετά τη Λίλι Κόλινς, ντύνει την Κιμ Κατράλ του «Sex and the City»
«Θα πρωταγωνιστήσει στο Glamorous, τη νέα σειρά του Netflix και της έχουμε 4-5 ρούχα».

Ο Βασίλης Ζούλιας έκανε δηλώσεις κι αποκάλυψε πως μετά το «Emily In Paris», οι δημιουργίες του θα μπουν και στο «Glamorous».

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day, αναφέρει πως έστειλε ρούχα και στην Κιμ Κατράλ.

 

 

«Θα πρωταγωνιστήσει στο Glamorous, τη νέα σειρά του Netflix και της έχουμε 4-5 ρούχα. Τα έχει βάλει, είναι επιβεβαιωμένο. Η Πατρίτσια Φιλντ τα επέλεξε και νιώθω ευγνωμοσύνη, γιατί μέσα σε μια νύχτα με το “Emily in Paris” μπήκε το όνομά μου στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Ζούλιας.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα σύνολα που έδωσε στο «Emily in Paris». «Ακόμα μου ζητάνε τα ρούχα της Έμιλι. Ιδίως το σακάκι με τα λουλούδια είχε τεράστια επιτυχία, το πουλήσαμε σε όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει γυναίκα να μην το έχει θελήσει», αποκαλύπτει.

«Η ιστορία είναι ότι εγώ αυτό το είχα πριν από έξι χρόνια και δεν του είχε δώσει κανείς σημασία, γι’ αυτό πρέπει να δούμε τη δύναμη αυτής της σειράς. Η πρώτη που το είχε αγοράσει ήταν η Βίκυ Καγιά, για γούρι», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;