Netflix: Οι πέντε σειρές που βρίσκονται στην κορυφή των τάσεων
Οι πέντε σειρές που trendάρουν σήμερα στο ελληνικό Netflix.

Πέμπτη σήμερα και είμαστε μία «ανάσα» πριν από ακόμη ένα Πσκ. Ο καιρός έχει αρχίσει να «καλοκαιριάζει», καθώς έχει ήδη παρέλθει η πρώτη «καλοκαιρινή» εβδομάδα του Ιουνίου. Ωστόσο, αν η εξεταστική σού «χτυπάει» την πόρτα ή απλώς βαριέσαι να βγεις έξω το Netflix είναι εδώ για να σου κρατήσει συντροφιά.

Έτσι, εμείς παραθέτουμε τις top 5 σειρές που βλέπει το ελληνικό κοινό αυτή τη στιγμή στο Netflix, ώστε να επιλέξεις ποια σου ταιριάζει και θα ήθελες να δεις.

5. Vortex

Υπόθεση: Μετά την επανένωση με τη νεκρή του σύζυγο μέσω μιας δυσλειτουργίας στην εικονική πραγματικότητα, ένας αστυνομικός προσπαθεί να ακυρώσει το ατύχημα που της κόστισε τη ζωή.


4. Valeria

Υπόθεση: Εν μέσω δημιουργικής και συζυγικής κρίσης, μια συγγραφέας βρίσκει στήριξη στις τρεις κολλητές της. Προσφάτως ανέβηκε η τρίτη σεζόν της σειράς και έτσι, trendάρει στο ελληνικό Netflix.


3. FUBAR

Υπόθεση:  Όταν ένας πατέρας και μια κόρη μαθαίνουν ότι και οι δύο ήταν μυστικοί πράκτορες της CIA επί χρόνια, συνειδητοποιούν ότι ολόκληρη η σχέση τους ήταν ένα ψέμα κι ότι δεν γνωρίζουν καθόλου, στην πραγματικότητα, ο ένας τον άλλο. Αναγκάζοντάς τους να συνεργαστούν, το FUBAR εξερευνά την καθολική δυναμική της οικογένειας, με φόντο ένα παγκόσμιο δίκτυο κατασκόπων, απίστευτης δράσης και χιούμορ.


2. Fake Profile

Υπόθεση:  Η Καμίλα γνωρίζει τον τέλειο άντρα σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Μετά από ένα ειδυλλιακό ρομάντζο, σχεδιάζει να του κάνει έκπληξη, αλλά καταλήγει αιχμάλωτη στον παράδεισο.

1. Manifest

Υπόθεση: Καθώς πλησιάζει η Ημερομηνία Θανάτου, οι επιβάτες της πτήσης 828 αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα Καλέσματά τους και να αποτρέψουν το τρομακτικό μέλλον που τους περιμένει.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1