Πανελλήνιες 2023 - ΟΕΦΕ: Θέματα, σχολιασμός & προτεινόμενες απαντήσεις στην Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης
Πανελλήνιες 2023: Τα θέματα, ο σχολιασμός και οι προτεινόμενες απαντήσεις της ΟΕΦΕ για τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στο μάθημα της Ιστορίας Σύγχρονης Τέχνης.

Σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου οι  Πανελλήνιες 2023 συνεχίστηκαν για τους υποψήφιους και τις υποψήφιες των ΕΠΑΛ, που ήδη από την Τετάρτη 7 Ιουνίου εξετάζονται πλέον σε μαθήματα ειδικότητας.

Ειδικότερα, σήμερα Παρασκευή (9/6) οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν στα εξής τέσσερα μαθήματα αναλόγως της ειδικότητάς τους: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί το ΥΠΑΙΘ δημοσίευσε τα θέματα στα οποία εξετάστηκαν οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ΕΠΑΛ. Έτσι, λίγο αργότερα ήρθαν και οι προτεινόμενες απαντήσεις της ΟΕΦΕ για το μάθημα «Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης».

Δείτε τα θέματα στο μάθημα «Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης»:

Δείτε τα θέματα στην Ιστορία Σύγχρονης Ιστορίας.

Δείτε τις προτεινόμενες απαντήσεις της ΟΕΦΕ:

Οι απαντήσεις της ΟΕΦΕ στο μάθημα Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Δείτε το σχολιασμό της ΟΕΦΕ:

Τα θέματα καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της ύλης και κρίνονται μέτριας δυσκολίας.Απαιτείται απομνημονευτική ικανότητα και γενική εποπτεία όλων των ρευμάτων της σύγχρονης τέχνης.

Διαβάστε ακόμη:

 

Πηγή εικόνων: Intime

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;