Survivor All Star: Βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση και μίλησε για αλλαγή στάσης των παικτών
Σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουνίου, θα μάθουμε ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor All Star.

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο τρίτος υποψήφιος της εβδομάδας για αποχώρηση από το Survivor All Star και μετά την ψήφισή του κατηγόρησε τους συμπαίκτες του για αλλαγή στάσης.

Από την αρχή του νέου επεισοδίου του Survivor All Star, όλο το ενδιαφέρον ήταν γιατί η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ψήφισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος υποστήριξε πως η φίλη του τον ψήφισε με σκοπό, σε πιθανή δεύτερη ήττα, να μη βγει εκείνη υποψήφια. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε κιόλας, έκλαψε για την υποψηφιότητά του.

«Εγώ φταίω γιατί είμαι συναισθηματικός. Χθες, έκλαψα τρεις φορές. Είχα μια κουβέντα με τη Μαριαλένα και έκλαψα τρεις φορές. Πάνω στη συζήτηση που είχαμε πιέστηκα και δάκρυσα. Δεν έχω κλάψει για άλλα κι άλλα πράγματα και έκλαψα γιατί με πρόδωσε η φίλη μου.

Εγώ τον φίλο μου τον υποστηρίζω μέχρι τέλους. Δεν θα κάτσω να χαλαστώ παραπάνω. Χαλάστηκα δυο μέρες, το αφήνω πίσω μου. Εγώ και η Μαριλένα συμβιώνουμε αρμονικά. Αν είμαστε φίλοι… δεν ξέρω. Δεν θέλω καν αν το σκεφτώ αυτή τη στιγμή», τόνισε ο Βασάλος.

Στον τρίτο αγώνα ασυλίας, νικητές ήταν ξανά οι Κόκκινοι, με τους Μπλε να τσακώνονται λίγο πριν από το flag race για το ποιος από τους άνδρες θα «συνόδευε» τη Σταυρούλα Χρυσαειδή. Ο Νίκος Μπάρτζης ήθελε να μπει ο Γιώργος Ασημακόπουλος και όλοι οι άλλοι (πλην της Χρυσαειδή που εκνευρίστηκε και απομακρύνθηκε) ήθελαν το run να κάνει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, όπως κι έγινε.

Τελικά, όμως, οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που νίκησαν.

Στο Συμβούλιο, το χρονικό μιας προαναγγελθείσας ψήφισης επιβεβαιώθηκε, με τους Ασημακόπουλο και Μπάρτζη να ψηφίζουν τη Στέλλα Ανδρεάδου και όλους τους υπόλοιπους να επιλέγουν Μπάρτζη, ο οποίος ήταν και ο τρίτος υποψήφιος.

Ο παίκτης του Survivor All Star δεν το πήρε καθόλου καλά, κατηγόρησε τους συμπαίκτες του για στρατηγική, με αποτέλεσμα να προκαλέσει εκνευρισμό και τσακωμό.

«Το περίμενα. Τι κάνει νιάου νιάου. Άλλαξαν συμπεριφορές μετά την τελευταία φορά που ήμασταν εδώ και ψηφίζαμε. Βάσει στρατηγικής αποδέχομαι την ψήφισή μου. Δεν νομίζω ότι είναι αγωνιστικά. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Πολλοί εδώ θέλουν να σπάσουν την δυάδα, εμένα και τον Ασημακόπουλο. Το παιχνίδι είναι στρατηγικό» είπε ο Νίκος Μπάρτζης για την υποψηφιότητά του.

Έτσι, στην κρίση του κοινού έχουν τεθεί οι Κωνσταντίνος Βασάλος, Γιώργος Ασημακόπουλος και Νίκος Μπάρτζης.

Σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουνίου, θα μάθουμε ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor All Star.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;