Survivor All Star: Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση & η «πικρία» του Βασάλου
Όσα έγιναν στο επεισόδιο της Τρίτης (6/6) στο Survivor All Star.

Η νέα εβδομάδα στο Survivor All Star ξεκίνησε με την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Βασάλου, η οποία έφερε εντάσεις από τη μεριά του παίκτη. Στο επεισόδιο της Τρίτης (6/6), είδαμε ακόμα έναν αγώνα ασυλίας και μάθαμε τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση.

Η υποψηφιότητα του Βασάλου προκάλεσε τριβές στην ομάδα του, με τον 33χρονο personal trainer να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά του για την ψήφο που έλαβε συγκεκριμένα από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Όπως είπε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης ο ίδιος:

«Δεν με ενόχλησε που βγήκα υποψήφιος αλλά με στεναχώρησε η ψήφος της Μαριαλένας. Έχω αντιληφθεί ότι μετά τη Νέα Υόρκη έχει δημιουργηθεί μία νέα φιλία στο Survivor και εδώ θα γελάσετε: η Μαριαλένα με τη Μελίνα ενώθηκαν, έγιναν αχώριστες. Εδώ μιλάμε για αστειότητες/

Αντί να πάει με το συναίσθημα και να πει «όχι, ο Κωνσταντίνος είναι φίλος μου, δεν τον ψηφίζω», λέει «ας πάω με τη μάζα, να βγει ο Κωνσταντίνος κι αν χάσουμε και τη δεύτερη, θα ψηφίσουμε τη Μελίνα. Άρα γλιτώνω τον ποπό μου, δε βγαίνω υποψήφια. Αυτό με ενοχλεί, το συμφέρον. Βγες αν είναι μαζί μας κι εσύ υποψήφια να δούμε»,

 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία ψήφισε τον personal trainer του Survivor All Star για να γλιτώσει τον εαυτό της σε περίπτωση δεύτερης χαμένης ασυλίας, προσπάθησε να το μαζέψει. Η ίδια προσπάθησε να δώσει τη δική της εξήγηση γιατί δεν ψήφισε τη Μελίνα και είπε:

«Ελπίζω να το ξεπεράσει γιατί είναι φίλος μου»

 

Ο Βασάλος δεν μπόρεσε να κρύψει την πικρία του και το θέμα επανήλθε πριν ξεκινήσει ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας. Ο παίκτης του Survivor All Star τα είπε ευθέως στην Μαριαλένα:

«Η ομαδικότητα έχει πάει περίπατο, έχουμε μείνει 10 άτομα εδώ πέρα και ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Καταλαβαίνω την αλληλεγγύη των κοριτσιών και προχωράω με αυτό. Αναίρεσες τον εαυτό σου που ζήτησες να ψηφιστείς»

 

Θέση πήρε και η Μελίνα Μεταξά. Η παίκτρια ζήτησε από τον Βασάλο να αφήσει πίσω του το ότι βγήκε πάλι υποψήφιος για αποχώρηση και εκτίμησε πως η αντίδραση του προκύπτει επειδή έφυγε ο Τάκης και νιώθει μόνος του.

 

Αφότου ηρέμησαν λίγο τα πνεύματα, ξεκίνησε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας αυτής στο Survivor All Star. Το πρώτο σετ ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να φτάνουν μαζί στο 6-6. Το αποτέλεσμα κρίθηκε τελικά σε νίκες των Σάκη και της Μαριαλένας, με τους Κόκκινους να επικρατούν με 8-6.

Ντέρμπι έγινε και στο δεύτερο σετ του αγωνίσματος, παρότι οι Κόκκινοι ξεκίνησαν καλύτερα και είχαν πάρει προβάδισμα με 2 πόντους. Οι Μπλε κατάφεραν να μαζέψουν τη διαφορά για να πάνε στο 7-7 και σε flag race.

Τελικά, νικητές με 8-7 αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι με τους Μαριαλένα και Σάκη, που ήταν σε εξαιρετική ημέρα, να κερδίζουν τους Στέλλα και Μάριο και να κατακτούν για την ομάδα τους τη 2η ασυλία στέλνοντας τους Μπλε στην κάλπη.

 

Η κουβέντα για την ψήφο της Μαριαλένας στον Βασάλο συνεχίστηκε και μετά το αγώνισμα. Η Στέλλα Ανδρεάδου έκανε αιχμηρά σχόλια κατά της παίκτρια της Κόκκινης ομάδας, για την επιλογή της να ψηφίσει τον συμπαίκτη και φίλο της.

Από την άλλη πλευρά τους, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τη στάση της παίκτριας του Survivor All Star απέναντι στον Κωνσταντίνο Βασάλο και να υποστηρίξουν την πρόθεσή της να τον ψηφίσει στο Συμβούλιο της Δευτέρας (5/6). Οι δύο τους επισήμαναν ότι τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό ο ίδιος έχει απομακρυνθεί από την ομάδα.

 

Η συζήτηση για τη στεναχώρια του Βασάλου από την ψήφο της Μαριαλένας μονοπώλησε το ενδιαφέρον και στο Συμβούλιο του Νησιού.

Αφού η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών δεν οδηγήθηκε σε κάποιο ουσιαστικό συμπέρασμα, ο Γιώργος Λιανός έστειλε στην κάλπη τη Μπλε ομάδα του Survivor All Star για να αναδείξει τον δεύτερο υποψήφιο για αποχώρηση της εβδομάδας. Η ομάδα έστειλε στον τάκο (σχεδόν  ομόφωνα) τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

 

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε:

«Το περίμενα το αποτέλεσμα. Δέχομαι την ψήφισή μου. Στο σημείο που έχουμε φτάσει, είμαστε μετρημένα κουκιά. Είμαι ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά και αφήνομαι στα χέρια του τηλεοπτικού κοινού»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;