Μητσοτάκης: Πήγε σε περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ και δεν τον χαιρέτησαν
«Είστε της σχολής Βαρουφάκη βλέπω»

Από προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Ιωνία, λίγο πριν τις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, αλλά άτομα που ήταν εκεί δεν τον χαιρέτησαν, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανήλθε σήμερα στην περιοδεία ενόψει των δεύτερων εκλογών 2023, που θα διεξαχθούν στις 25 Ιουνίου, έπειτα από νόσησή του με κορωνοϊό. Επισκέφθηκε τη Νέα Ιωνία, όπου εκφώνησε ομιλία, ενώ συνομίλησε και με πολίτες.

Κάποια στιγμή, πέρασε από προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εκεί δεν τον χαιρέτησαν. «Καλημέρα σας… ούτε χαιρετάμε ε;», σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός. «Εσείς είστε της σχολής Βαρουφάκη βλέπω, δεν χαιρετάτε καν. Δεν σας πήγε πολύ καλά αυτό, δεν πειράζει», συμπλήρωσε.

Η αναφορά αυτή σχετίζεται με περιστατικό που έγινε πριν από τις πρώτες εκλογές 2023. Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Κυψέλη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί προεκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, όπου έκανε χειραψία με τα άτομα που βρίσκονταν εκεί. Όμως, όταν έφτασε στο περίπτερο του ΜέΡΑ25, οι παριστάμενοι αρνήθηκαν να τον χαιρετήσουν σχολιάζοντας «να μας κοπεί το χέρι».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;