Λιποθύμησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας»
Η Αφροδίτη Γραμμέλη έχασε τις αισθήσεις της στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Μία ξαφνική αδιαθεσία οδήγησε στη λιποθυμία την Αφροδίτη Γραμμέλη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό μας». Το περιστατικό σόκαρε τους συνεργάτες της στο πλατό, με τη Φαίη Σκορδά να τρέχει να ειδοποιήσει για βοήθεια.

Το περιστατικό σημειώθηκε καθώς η Φαίη Σκορδά σχολίαζε με το πάνελ της εκπομπής τη συνέντευξη της Ντίνας Νικολάου. Η παρουσιάστρια ζήτησε εκείνη τη στιγμή από την Αφροδίτη Γραμμέλη να εκφέρει άποψη για όσα δήλωσε η γνωστή chef.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πρόλαβε να πει «δεν αισθάνομαι καλά» και έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της. Η Φαίη Σκορδά, αμέσως, κάλεσε τον συνεργάτη της για βοήθεια.

Παράλληλα, η Φαίη Σκορδά άλλαξε θέμα και αποχώρησε από το τραπέζι για να μπορέσουν οι άνθρωποι της εκπομπής να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στη γνωστή τηλεκριτικό. Όπως είπε η παρουσιάστρια:

«Ζητώ χίλια συγγνώμη, είναι για κάτι προσωπικό. Όλα όμως όπως βλέπω είναι καλά»

Η ίδια ζήτησε από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να ξεκινήσει τη στήλη της μαγειρικής για να μπορέσει και η ίδια να βρεθεί δίπλα στην Αφροδίτη Γραμμέλη.

Μετά από λίγη ώρα, η Φαίη Σκορδά ανέφερε:

«Καταλαβαίνετε ότι συνεχίζουμε τώρα την εκπομπή διαδικαστικά. Δεν συμβαίνει κάτι, είναι όλα καλά, απλά είμαστε λίγο σε κάποια ένταση»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;