Αφροδίτη Γραμμέλη σε Ραλλία Χρηστίδου: «Θα περίμενα από σένα πιο έντονη αντίδραση»
H Ραλλία Χρηστίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη απασχολεί έντονα την επικαιρότητα και η Ραλλία Χρηστίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Όταν η Αφροδίτη Γραμμέλη έκανε μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση, ακολούθησε ένα ιδιαίτερος διάλογος στον αέρα.

«Εσείς θεωρείτε ότι στο δικό σας κόμμα έχουν θέση γυναίκες, οι οποίες μέσω των κοινωνικών δικτύων αμφισβήτησαν το θύμα με αυτόν τον σκληρό τρόπο, ανέβασαν κάποια πρωτοσέλιδα, χαρακτήρισαν πολιτική συνομωσία την καταγγελία της… Πιστεύετε ότι αυτές οι γυναίκες έχουν θέση σε ένα χώρο προοδευτικό;», ρώτησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Υπάρχουν, το λιγότερο που μπορώ να πω, και άστοχες συμπεριφορές. Το λιγότερο άστοχη συμπεριφορά», απάντησε η Ραλλία Χρηστίδου.

«Ήπιος χαρακτηρισμός, εγώ θα περίμενα κάτι πιο έντονο από εσάς, δεδομένης της πορείας σας και δεδομένο ότι είστε μια γυναίκα η οποία υπερασπίζετε την ισότητα», συνέχισε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Θα περίμενα από σένα πιο έντονη αντίδραση γιατί μας σόκαρε. Ήταν έντονη η επίθεση που δέχτηκε το θύμα, μιλάμε για αναρτήσεις και φαντάζομαι ότι το ξέρεις τώρα. Για την κ. Στεφανίδη δεν το ξέρεις;», πρόσθεσε με τη Ραλλία Χρηστίδου να απαντά «τι άλλο να πω; Το λιγότερο άστοχη».

 

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;