Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα νέα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα που μας πέρασε είχε σχετικά λίγα τρέιλερ από νέες ταινίες και σειρές που θα δούμε μέσα στο επόμενο διάστημα. Ωστόσο, δύο τρέιλερ από επερχόμενους κύκλους αγαπημένων σειρών ξεχώρισαν και μας έκαναν να ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

TMNT: Mutant Mayhem

Τα αγαπημένα Χελωνονιτζάκια επιστρέφουν με μία καινούρια ταινία κινουμένων σχεδίων σε σενάριο και παραγωγή του Seth Rogen. Τα πρώτα δείγματα είναι αρκετά θετικά για μία ταινία που θα ξεχωρίσει με την ιστορία και το ξεχωριστό animation φανερά εμπνευσμένο από το “Spider-Man: Into the Spider-Verse”.

The Adults

Ο Έρικ επιστρέφει στη γενέτειρά του μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Δυστυχώς για εκείνον, η επιστροφή του δεν είναι και τόσο καλή, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει τις αποξενωμένες σχέσεις που έχει με τις δύο αδερφές του, αλλά και τους παλιούς παιδικούς του φίλους. Τον Έρικ υποδύεται ο Michael Cera στη νέα δραματική ταινία.

Σειρές

And Just Like That Season 2

Οι αγαπημένοι χαρακτήρες του “Sex and The City” επιστρέφουν στον δεύτερο κύκλο της σειράς που συνεχίζει την ιστορία τους με περισσότερη ίντριγκα, αλήθειες για τις σχέσεις και… μόδα. Παρόλα που γνωρίζουμε πως η Κιμ Κατράλ θα επιστρέψει στον ρόλο της Σαμάνθα, το πρώτο τρέιλερ του νέου κύκλου δεν μας τη δείχνει!

Black Mirror

Η έκτη σεζόν της δυστοπικής sci-fi σειράς του Netflix θα φθάσει στις 15 Ιουνίου και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τις μας έχουν ετοιμάσει οι δημιουργοί.

Jack Ryan Season 4

Ο John Krasinski επιστρέφει για τον τέταρτο και τελευταίο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Amazon Prime.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;