Δύο ταινίες και τρεις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι νέες ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο του Αγίου Πνεύματος είναι σχετικά ήσυχο σε ό,τι αφορά νέες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις. Καθώς μπαίνει το καλοκαίρι θα βλέπουμε όλο και περισσότερες κυκλοφορίες εξαιτίας και των καλοκαιρινών αιθουσών που έχουν αρχίσει να ανοίγουν.

Αυτή η εβδομάδα μας προσφέρει, ωστόσο, αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους επιλογές για όλα τα γούστα. Πάμε να δούμε τις καλύτερες ταινίες και σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-σύμπαν

Η καλύτερη ταινία της εβδομάδας με διαφορά είναι μία ταινία για όλη την οικογένεια που έρχεται να δώσει μία πιο καλλιτεχνική υπόσταση στις ταινίες κινουμένων σχεδίων. Μετά το πολύ επιτυχημένο και βραβευμένο με Όσκαρ “Spider-Man: Into the Spider-Verse”, η ιστορία του Miles Morales συνεχίζεται. Προσπαθώντας να συνδυάσει τη μυστική δράση του ως Spider-Man και τη σχολική καθημερινότητά του, ο Miles Morales επανασυνδέεται με την Gwen/Spider-Gwen και γίνεται μέλος μιας ομάδας υπερηρώων, οι οποίοι συνασπίζονται για να διασώσουν το αραχνο-σύμπαν από μια καινούργια απειλή.

The Boogeyman

Ακόμα μία μεταφορά νουβέλας του Stephen King έρχεται στην μεγάλη οθόνη. Ένας χήρος ψυχολόγος δέχεται έναν διαταραγμένο ασθενή, ο οποίος φεύγοντας αφήνει πίσω του ένα σκοτεινό πνεύμα που στοιχειώνει το σπίτι-γραφείο και στοχοποιεί τις κόρες του. Μία ταινία τρόμου που κρύβει μία εφηβική ιστορία στην καρδιά του που θα σε τρομάξει και θα σε κάνει να ανατριχιάσεις.

Σειρές

Manifest Season 4 – Part 2

Μία από τις σειρές που βρήκε δεύτερη ζωή μέσα από την πλατφόρμα του Netflix ολοκληρώνεται με τον πιο συγκινητικό τρόπο με το δεύτερο μέρος και τα τελευταία επεισόδια της τέταρτης σεζόν της. Η ημερομηνία θανάτου έφθασε για όλους τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης 828.

Yellowjackets Season 2

Μετά το φινάλε του δεύτερου κύκλου που έφερε πολλές ανατροπές και έναν αναπάντεχο θάνατο, μπορείς να απολαύσεις σε ένα binge-watch το εκπληκτικό “Yellowjackets”. Ο δεύτερος κύκλος θα προβληθεί την Κυριακή (4/6) στο Cosmote Series Marathon HD, ενώ είναι διαθέσιμη και on-demand. Ο χειμώνας καλά κρατεί, και οι επιζώσες καλούνται να ξεπεράσουν μια σειρά από κινδύνους και προκλήσεις… την ανεπάρκεια της τροφής, το πεσμένο ηθικό και μια ολέθρια απόπειρα να ‘βγάλουν’ μια συμπαίκτριά τους από το παιχνίδι

The Fighter

σειρές

Το Cosmote Series Marathon HD φέρνει μία ξεχωριστή Σουηδική παραγωγή έξι επεισοδίων την Κυριακή (4/6) Η Λία ονειρεύεται να γίνει παγκόσμια πρωταθλήτρια πυγμαχίας. Το πρώτο βήμα επιτυγχάνεται, καθώς, πέρα από κάθε προσδοκία, κερδίζει τη Γερμανίδα μποξέρ Σόνια Γκεντζ. Μα είναι μια γλυκόπικρη νίκη λόγω του σοβαρού τραυματισμού της.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;