Η Samsung Electronics Hellas παρουσίασε τα νέα προϊόντα εικόνας και ήχου για το 2023
Με μοτό «Οθόνες Παντού, Οθόνες για Όλους», η φετινή γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει μία πρόταση για τον καθένα.

Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας σειράς audiovisual προϊόντων για το 2023, η Samsung Electronics Hellas πραγματοποίησε ειδική εκδήλωση, όπου εκπρόσωποι του τύπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις καινούργιες προτάσεις της Κορεάτικης εταιρείας. Με μότο «Οθόνες Παντού, Οθόνες για Όλους», η φετινή γκάμα των προϊόντων εικόνας της εταιρείας περιλαμβάνει περισσότερα από 80 μοντέλα σε 19 σειρές που καλύπτουν όλο το εύρος, τιμών διαστάσεων και αναλύσεων, με την εταιρεία να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα premium και στα lifestyle προϊόντα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η εταιρεία, η κατηγορία των τηλεοράσεων έκλεισε πέρσι με μικρή πτώση, αλλά με την ίδια να αυξάνει το sellout της (σε αξία) κατά 1,9%, κλείνοντας το 2023 με ένα μερίδιο της τάξης του 37,6%, μερίδιο που φαίνεται ότι δικαιώνει τη στρατηγική της εταιρείας. Όσο για το 2023, στη Samsung περιμένουν μία αντίστοιχη άνοδο, της τάξης του 2% για το σύνολο της κατηγορίας, αλλά με αύξηση 10% στο premium κομμάτι της αγοράς, που αντιπροσωπεύει τις τηλεοράσεις με κόστος από τα €1.300 έως τα €2.300.

Όσο για τους Έλληνες καταναλωτές έχουν αρχίσει να δείχνουν σαφή προτίμηση στις μεγάλες ίντσες, με τον μέσο αγοραστή να στρέφεται στα μοντέλα με διαγώνιο 65 ιντσών.

Η νέα τάση πάντως είναι οι lifestyle τηλεοράσεις, καθώς μία σημαντική μερίδα καταναλωτών ψάχνει για τηλεοράσεις που μπορούν να του δώσουν κάτι ξεχωριστό σε design και χαρακτηριστικά. Μάλιστα σύμφωνα με την εταιρεία, οι lifestyle τηλεοράσεις αντιπροσωπεύουν το 10% του τζίρου της στην κατηγορία. Τέλος, μεγάλη ζήτηση υπάρχει και για τις outdoor τηλεοράσεις, για τις οποίες η εταιρεία δεν έδωσε όμως πιο αναλυτικά στοιχεία.

Προχωρώντας στα ίδια τα προϊόντα στην κορυφή των premium τηλεοράσεων για το 2023 βρίσκονται οι νέες Neo QLED 8K τηλεοράσεις – με τρεις σειρές (QN700C, QN800C και QN900C) σε διαστάσεις από 65” έως 85” -, που συνδυάζουν ανάλυση 8K, με τεχνολογία Quantum Matrix, Neural Quantum Processor 8K και το Infinity One Design της εταιρείας, με υπερλεπτά πάνελ που στην σειρά QN900C είναι μόλις στα 15mm.

Ένα σκαλί πιο κάτω βρίσκονται οι Neo QLED 4K τηλεοράσεις, επίσης με τρεις σειρές (QΝ85C, QΝ90C και QΝ95C), αλλά σε περισσότερες διαστάσεις (από 43” μέχρι και 85”), που συνδυάζουν τεχνολογία Quantum Matrix, με τον Neural Quantum Processor 4K και το Infinity One Design.

Την γκάμα των premium τηλεοράσεων συμπληρώνουν οι QD-OLED τηλεοράσεις της Samsung, όπου για το 2023 θα έχουμε δύο σειρές (SB95C και SB90C) σε διαστάσεις που ξεκινούν από τις 55” και φτάνουν τις 77”, με την κορυφαία σειρά να έχει και αυτή το Infinity One Design και πάχος πάνελ στα 10mm.

Στις lifestyle τηλεοράσεις έχουμε νέα σειρά The Frame, που για το 2023 προσφέρει δυνατότητα αλλαγής των πλαισίων, καθώς και νέο wall mount με δυνατότητα αυτόματης περιστροφής με το πάτημα ενός κουμπιού, και νέες εκδόσεις για τις σειρές Τhe Serif και The Sero που αποκτούν πλέον την τεχνολογία Μatte Display οθόνη για εμπειρία προβολής χωρίς ανακλάσεις.

@the_gearheadz

Best 4Κ Smart TV for YouTube, TikTok and social media? The Sero by Samsung: a smart TV that follows the orientation of your smartphone! #samsung #thesero #4ksmarttv #smarttv #qled #smartphone #tiktok #youtube #instagram #faceboom #socialmedia #CapCut

♬ original sound – kvog

Από την εκδήλωση δεν έλειψαν και τα προϊόντα ήχου όπως η κορυφαία HW-Q990C, καθώς και η Ultra Slim HW-S800B, που ήταν συνδεδεμένα με premium Samsung τηλεοράσεις, χαρίζοντας τρισδιάστατο, καθηλωτικό ήχο, καθώς και τα Sound Towers των σειρών MX-ST40B και MX-ST50B, με δυναμικό, αμφίδρομο ήχο, ισχύ έως 160 watt, επιπλέον λειτουργίες φωτισμού και μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες σύνδεσης με smartphone.

Ο Γιώργος Τσαούσης, Επικεφαλής του τμήματος Consumer Electronics της Samsung Electronics Hellas σε Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε σχετικά: “Είμαστε περήφανοι για το φετινό line up των προϊόντων ήχου και εικόνας μας. Για το 2023, η Samsung προσφέρει κορυφαίες προτάσεις για home entertainment, ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη παγκόσμια ζήτηση για υψηλής ποιότητας A/V προϊόντα. Οθόνες υψηλής ευκρίνειας, soundbars που προσφέρουν καθηλωτικό ήχο και προτζέκτορες που ξεχωρίζουν, απαρτίζουν ένα portfolio για κάθε ανάγκη και επιθυμία premium, lifestyle και gaming συσκευών”.

Τα νέα προϊόντα εικόνας και ήχου της Samsung, είναι διαθέσιμα στη χώρα μας μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Samsung Electronics Hellas και το https://www.samsung.com/gr

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;