Survivor All Star: Η τριάδα των υποψήφιων για αποχώρηση - Νέες εντάσεις
Survivor All Star: Οι παίκτες που ολοκληρώνουν την τριάδα των υποψηφίων & το μικτό αγώνισμα Ελλάδας - Τουρκίας

Το επεισόδιο του Survivor All Star που είδαμε το βράδυ της Τρίτης (30/5) μας έδειξε την τριάδα των υποψήφιων για αποχώρηση, ενώ είχε και ένα διαφορετικό αγώνισμα ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να εκφράζει την ενόχλησή του για το γεγονός ότι ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες. Ο ίδιος είχε προσπαθήσει να το αντιμετωπίσει με χιούμορ. Ο Κωνσταντίνος φαινόταν αρκετά εκνευρισμένος από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Συμβούλιο του Νησιού που είδαμε τη Δευτέρα και αναρωτήθηκε:

«Από πότε ψηφίζονται οι υπερπαίκτες;» 

 

Μια από τις τρεις ψήφους που πήρε ο Βασάλος ήταν αυτή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, η οποία έσπευσε να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Η παίκτρια του Survivor All Star τόνισε πως ψήφισε βάσει της ανάγκης της να στηρίξει τις γυναίκες του παιχνιδιού, δηλαδή την Μελίνα.

Από την πλευρά τους, ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν εκνευρισμένος. Ο 49χρονος μισθοφόρος άφησε την κόντρα του με τον Νίκο Μπάρτζη και έπιασε τον Ηλία Μπόγδανο. Οι δύο τους είχαν έναν καυγά κατά τη διάρκεια του μεταξύ τους αγώνα στον στίβο μάχης. Η μάχη αυτή συνεχίστηκε και στο συμβούλιο.

Ο Ηλίας Μπόγδανος έδωσε τις δικές του απαντήσεις για τα «καρφιά» του Τάκη σχετικά με τον Ηλία Γκότση.

 

Ο αγώνας για την 2η ασυλία της εβδομάδας αυτής του Survivor All Star αναμενόταν να ήταν μικρότερος εξαιτίας της Ελληνοτουρκικής αναμέτρησης που θα ακολουθούσε.

Οι Κόκκινοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με 3-1. Για ακόμα μία φορά ο Τάκης έκανε τα δικά του στην αρένα και προκάλεσε αντιδράσεις. Μετά τη νίκη του επί του Ασημακόπουλου, ο 49χρονος μισθοφόρος έκανε το 4-1 για την ομάδα του και ξέσπασε κατά του Ηλία Μπόγδανου, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι έβρισε σπίτια και μανάδες. Ο Τάκης βγήκε εκτός εαυτού ουρλιάζοντας ότι είναι ψεύτης κι ότι ποτέ δεν έχει κάνει τέτοιο.

Η όλη ένταση ξεκίνησε από ένα σχόλιο που άκουσε ο Ηλίας από τον Τάκη και πήγε να του ζητήσει τα ρέστα. Ο Ηλίας είπε όταν τον πλησίασε ο παίκτης του Survivor All Star:

«Σε παρακαλώ πολύ μην με ξαναπλησιάσεις.

Αν με ξαναβρίσεις, όπως έχεις κάνει τρεις φορές, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Έχεις πλακωθεί με όλους τους παίκτες. Ε κάτσε με όλους έχει τσακωθεί. Βρίζει σπίτια στον Μπάρτζη και σπίτια και μανάδες σε εμένα. Γαμ…ου μου λέει και κάνει κ…οδάχτυλα. Βρίζει μανάδες, θεούς και δαίμονες. Ε δεν γίνεται να το κάνει συνεχώς»

Όταν άκουσε τα σχόλια αυτά ο Τάκης Καραγκούνιας έχασε τον έλεγχο και άρχισε να φωνάζει:

«Πόσο ψεύτης θα γίνεις ακόμα; Καλά σου έκανε ο Παππάς. Πότε ρε ψεύτη σου έβρισα το σπίτι και την μάνα; Μιλήστε παιδιά! Πότε το έκανα αυτό ρε ψεύτη; Κάνεις εντυπώσεις στην κάμερα παλιοψεύτη; Ψεύτη! Τιποτένιε! Που θα πεις ότι βρίζω σπίτια και μανάδες. Μίλα Ασημακόπουλε έχω βρίσει; Ναι, θα ρωτήσεις τον φίλο σου τον Μπάρτζη τον ψεύτη. Ρε δεν ντρέπεστε λίγο; Απομακρύνετε τον Μπόγδανο που μου την πέφτει. Εγώ είμαι στην ομάδα μου και με βρίζει και λέει ψέματα. Δεν έχω βρίσει μάνα ποτέ γιατί σέβομαι! Αυτός δεν σέβεται τίποτα! Ούτε τον θείο του τον συγχωρεμένο που ήταν φίλος μου. Δεν σέβεται τίποτα. Ψεύτη!»

 

Αφού ηρέμησαν τα πνεύματα, το πρώτο σετ στο 2ο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας αυτής στο Survivor All Star κατέκτησαν οι Κόκκινοι με 6-3. Το δεύτερο σετ ήταν ντέρμπι με τους Μπλε να επικρατούν με 6-5 και να ισοφαρίζουν σε 1-1.

Στα μπαράζ οι Μπλε έκαναν περίπατο με Στέλλα, Ηλία και Σταυρούλα και κατάφεραν να κάνουν το 3-0 και να πάρουν 2η ασυλία.

 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατέρρευσε για ακόμα μία φορά με την ήττα της ομάδας της και το γεγονός ότι η νίκη τους έφυγε μέσα από τα χέρια τους.

Στη συνέχεια του επεισοδίου της Τρίτης (30/5) του Survivor All Star είδαμε τον μικτό αγώνισμα Ελλάδας – Τουρκίας. Όπως έκανε γνωστό ο Acun Ilicali, οι ομάδες θα χωρίζονταν σε αγόρια και κορίτσια, ενώ ο νικητής εκτός από δείπνο σε εστιατόριο θα έπαιζε και τον τροχό της τύχης με πλούσια δώρα.

 

Στο πρώτο σετ οι άντρες κατάφεραν να επικρατήσουν έναντι των γυναικών με αρκετή δυσκολία και έφεραν το 8-6. Ωστόσο, στο δεύτερο σκέλος, τα πράγματα ήταν αρκετά πιο εύκολα. Αυτό το σκέλος φάνηκε να είναι αντρική υπόθεση καθώς έκαναν το 8-4.

 

Ωστόσο, όλοι οι παίκτες έφυγαν φαγωμένοι, αφού τόσο οι νικητές, όσο και οι ηττημένες δείπνησαν έστω και ξεχωριστά. Οικοδεσπότης τους ήταν ο Ατζούν.

Οι άντρες, στη συνέχεια, έπαιξαν και τον τροχό της τύχης, με τον Μάριο και τον Τάκη να κερδίζουν ένα ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο και τον παίκτη της Μπλε ομάδας του Survivor All Star να ζητάει χαριτολογώντας από τον Ατζούν να αλλάξει το δώρο του με σούσι. Τελικά, οι δύο τους αποφάσισαν να το κάνουν μαζί το ταξίδι.

 

Σειρά είχε το συμβούλιο του νησιού. Εκεί η κάλπη έβγαλε ως υποψήφιους απέναντι στον Βασάλο τους Τάκη Καραγκούνια και Μελίνα Μεταξά.

 

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της κάλπης, ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε απογοητευμένος:

«Τις τελευταίες ημέρες έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα. Προσπαθούν να σπιλώσουν την εικόνα μου. Ψέματα που δεν τα υιοθετεί η ομάδα μου. Αναφέρομαι στον Μπάρζτη και στον Μπόγδανο. Έχω πει αλήθειες και κάποιοι έχουν φοβηθεί. Προσπάθησαν να μου κάνουν κακό… Έχουν πει χίλια δύο ψέματα κι είναι μία φρικτή πραγματικότητα» 

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;