Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2023: Αγάπη, αφθονία και χαρά ο στόχος από 29 Μαΐου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2023: Τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2023: Αγάπη, αφθονία και χαρά, ο στόχος – Από 29 Μαΐου ως 3 Ιουνίου

Από την Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr

Η εβδομάδα που ολοκληρώνει τους μήνες της Άνοιξης φέρνει το χρώμα σημαντικών αλλαγών, του Δία στον Ταύρο, του Άρη στον φλογερό Λέοντα και της Νέας Σελήνης στον Ταύρο.

Τρεις συνδυασμοί που αλλάζουν το χρώμα της ζωής μας. Ακόμη και αν όλα μοιάζουν δύσκολα και σκοτεινά, έχουμε μία αισιόδοξη στροφή λοιπόν, στο τέλος της Άνοιξης.

Η έμφαση στο στοιχείο του Ταύρου, με τον Δία, τον Β. Δεσμό της Σελήνης, τον Ήλιο και τον Ερμή, έχει ως κυβερνήτη την Αφροδίτη στον Καρκίνο σε θετική σύνδεση προς τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Έναν Ποσειδώνα στην μοίρα έξαρσης της Αφροδίτης.

Με την Αφροδίτη να εμπνέει και να οδηγεί σε μεγάλο βαθμό το άρμα της ζωής μας, ας στραφούμε προς όσα περιγράφει ο πλανήτης στο ζώδιο του Καρκίνου προς το παρόν.

Είναι μία ενδιαφέρουσα περίοδος, κατά την οποία μαθαίνουμε στο «άγγιγμα» και στην ένωση με το περιβάλλον, εξοικειωνόμαστε με την ιδέα πως ο συνάνθρωπος, ελάχιστα διαφέρει από εμάς.

Τρέφουμε τον εαυτό μας με αγάπη, και τρέφουμε τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν με ζεστασιά και φροντίδα.

Θα θεωρήσουμε πως ανήκουμε σε μία «μεγάλη οικογένεια», που δεν είναι οπωσδήποτε η φυσική οικογένεια.

Αξίζει να στραφούμε προς τις παραδοσιακές αξίες, με ενδιαφέρον και ένθερμη υποστήριξη. Να γίνουμε δημιουργικοί, παραγωγικοί, αποδοτικοί στο έργο μας. Κατά συνέπεια, να αναπτύξουμε την οικονομική μας δυνατότητα, ή να φροντίσουμε καλύτερα τα οικονομικά μας.

Η φροντίδα του εαυτού μας και των αγαπημένων, γίνεται ιδανικό (Ποσειδώνας) και μέλημα.

Στόχος για τα επόμενα σχέδια της ζωής μας είναι ό,τι αγγίζει όμως το ζώδιο του Ταύρου, δηλαδή, η καλλιέργεια γνώσεων, ταλέντων, εργασίας και ο προγραμματισμός προκειμένου να προοδεύσουμε μέσω ενός απτού και συγκεκριμένου στόχου.

Πατώντας γερά στη γη (Ταύρος) έχουμε σημαία το όραμα και το όνειρο που μας εμπνέει. Ένα όραμα ζεστασιάς, αγάπης, αισθητικής και ποιότητας.

Αρκετά μας θρέφουν με τοξίνωση και με ζόφο.

Δεν μπορούν να μας στερήσουν το όνειρο, γιατί αυτό είναι μέσα στην καρδιά και στο πνεύμα μας.

Στην εποχή που μας εμποδίζουν το όνειρο, θα ήταν καλό να κρατήσουμε στην καρδιά, την ευαισθησία και την ελπίδα, την ομορφιά και την αρμονία. Κρατάμε το χρώμα της Άνοιξης και τις μυρωδιές της Φύσης γύρω μας.

Κριός:

Η προσδοκία για ένα όραμα, φέρνει ονειροπόληση ή εσωτερική αναστάτωση και αδυναμία συγκέντρωσης. Ίσως θα πρέπει να κάνετε υπομονή αυτές τις μέρες. Αμφιταλαντεύεστε και έχετε αρκετό άγχος. Μην επιλέγετε την απομόνωση, παρά για δημιουργικούς λόγους και έμπνευση. Ένα κρυφό όνειρο συναρπάζει και μία ρομαντική ιστορία, ενδέχεται να σας συγκινήσει.

Ταύρος:

Νέοι φίλοι και νέες γνωριμίες, διευρύνουν τον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορεί να σας φλερτάρουν και θα πρέπει να δώσετε την ευκαιρία για μία νέα αρχή, κυρίως σε μία παλιά φιλία που είχε ατονήσει. Ενδιαφερθείτε για νέους στόχους και όνειρα. Είναι μία θετική περίοδος για σας, υπάρχουν πολλά δώρα.

Δίδυμοι:

Η ζωή σας παίρνει νέα τροπή, αρκεί να το αποφασίσετε! Η θέληση για διάκριση και πιθανώς, μία ηγετική θέση, θα βοηθήσει να ξεχωρίσετε, αν ονειρεύεστε να διακριθείτε. Αυτό θα εξαρτηθεί από ό,τι οραματίζεστε να κερδίσετε αυτή την εποχή. Κάποιοι θα επισημοποιήστε τη σχέση σας, ενώ άλλοι θα επιδιώξετε μία αλλαγή στην καριέρα σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;