Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Νέα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν γεμάτη με νέα τρέιλερ από πολυαναμενόμενες ταινίες και σειρές. Η Warner Bros. μας χάρισε ακόμα μία ματιά στην επερχόμενη ταινία της “Barbie”, ενώ και τα άλλα στούντιο μας έδωσαν μία μικρή γεύση από όλα αυτά που αναμένονται στις αίθουσες μέσα στο καλοκαίρι. Όσον αφορά τις σειρές, τα πράγματα ήταν αρκετά πιο ήσυχα.

Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

Barbie

Αυτή η Barbie… φαίνεται να έχει υπαρξιακή κρίση! Η πολυαναμενόμενη πρώτη live-action ταινία με πρωταγωνίστρια τη δημοφιλή κούκλα της Mattel έρχεται δια χειρός Greta Gerwig και Noah Baumbach και φαίνεται πως είναι έτοιμη να πει πολλά και να σχολιάσει ακόμα περισσότερα.

The Flash

Η Warner Bros ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο (και αρκετά καθυστερημένο σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία του) “The Flash” και μας χαρίσει μία ακόμα ματιά στην ιστορία της ταινίας.

No Hard Feelings

Η Jennifer Lawrence (επιτέλους!) ασχολείται με την ατόφια κωμωδία σε μία R-rated ταινία που μπορούμε να πούμε πως μας έχει ιντριγκάρει. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται μία οδηγό που χάνει το αυτοκίνητό της και στη συνέχεια προσλαμβάνεται από τους γονείς ενός εσωστρεφούς 19χρονου αγοριού για να «βγαίνει ραντεβού» με τον γιο τους πριν πάει στο κολέγιο.

The Color Purple

Η Halle Bailey είχε μία μεγάλη εβδομάδα, καθώς πέρα από την πρεμιέρα της ταινίας “Η Μικρή Γοργόνα”, είδαμε και το πρώτo τρέιλερ από το πολυαναμενόμενο μιούζικαλ. Η γνωστή ταινία του Steven Spielberg μετατρέπεται σε μιούζικαλ, σε παραγωγή του ίδιου και της Oprah Winfrey, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Αμερική ανήμερα Χριστουγέννων.

Problemista

Η Tilda Swinton μας έχει συνηθίσει σε ξεχωριστές και κάπως εκκεντρικές επιλογές. Τώρα, πρωταγωνιστεί σε μία σουρεαλιστική ταινία που στο επίκεντρό της έχει το Αμερικάνικο Όνειρο.

Ruby Gillman, Teenage Kraken

Η Dreamworks μας φέρνει ακόμα μία ξεχωριστή περιπέτεια για όλη την οικογένεια. Η νέα ταινία του γνωστού στούντιο ακολουθεί  μία έφηβη που θέλει απεγνωσμένα να κάνει φίλους στο γυμνάσιό και ανακαλύπτει, παρά τις επιθυμίες της μητέρας της, ότι είναι η κληρονόμος του θρόνου των πολεμιστών βασιλισσών Kraken που κυβερνούν τις επτά θάλασσες.

Σειρές

City Primeval

Ετοιμάσου για την μεγάλη επιστροφή του Timothy Olyphant στον κόσμο του “Justified”.

Hijack

Η Apple TV+ φαίνεται να έχει συγκεντρώσει όλα τα μεγάλα αστέρια σε σειρές και ταινίες της. Ο Idris Elba αναλαμβάνει τα ηνία της νέας σειράς της streaming πλατφόρμας ως ένας επιχειρησιακός διαπραγματευτής που πρέπει να δοκιμάσει τις επαγγελματικές του στρατηγικές μετά την αεροπειρατεία του αεροπλάνου του για το Λονδίνο.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;