Δύο ταινίες και πέντε σειρές για να σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου
Νέες ταινίες και σειρές για να απολαύσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το ΣουΚου έρχεται γεμάτο με νέες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις. Από τη νέα live-action μεταφορά μίας κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney, μία ελληνική σινεφίλ επιλογή, καθώς και μερικές ξεχωριστές σειρές που είναι διαθέσιμες σε αρκετές streaming πλατφόρμες.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις ταινίες και τις σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου;

Ταινίες

Η Μικρή Γοργόνα

Η Disney μας φέρνει ακόμα ένα live-action remake ενός από τα πιο αγαπημένα και δημοφιλή έργα κινουμένων σχεδίων της. “Η Μικρή Γοργόνα” έρχεται στις αίθουσες με την εξαιρετική Halle Bailey και την Melissa McCarthy να “κλέβει” την παράσταση. Πέρα από τις ερμηνείες, η ταινία υποκύπτει στα γνωστά προβλήματα των remake αυτών, όμως, συνεχίζει να είναι μία όμορφη βόλτα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Και αν το επιτρέψει ο καιρός, γιατί όχι σε κάποιο θερινό; Μια γοργόνα συνάπτει συμφωνία με μια μάγισσα ώστε να γίνει άνθρωπος και να εξερευνήσει τον επίγειο κόσμο, αγνοώντας όμως το επικίνδυνο τίμημα που θα πρέπει να πληρώσει.

Μπάσταρδα

Μία από τις πιο ζωντανές και φρέσκιες ιδέες που μας έχει δώσει τελευταία το ελληνικό Σινεμά. Πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια αφήνουν πίσω τους την καλοκαιρινή καθημερινότητα της πόλης και ζουν το εδώ και τώρα σ’ ένα απομονωμένο σπίτι στην εξοχή. Η βραβευμένη ταινία του Νίκου Πάστρα έχει αρκετά μηνύματα και μπορεί το αλληγορικό τελευταίο μέρος της να μην είναι για όλους, αλλά αξίζει τον χρόνο σου.

Σειρές

American Born Chinese

Βασισμένο στο graphic novel του Gene Luen Yang, η νέα σειρά του Disney+ είναι μια κωμωδία δράσης που ακολουθεί την ιστορία του Jin Wang, ενός μέσου εφήβου που προσπαθεί να φέρει σε ισορροπία την κοινωνική του ζωή στο γυμνάσιο με τη ζωή του στο σπίτι. Όταν συναντά έναν νέο ξένο μαθητή την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς, διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται καθώς ο Jin είναι άθελά μπλεγμένος σε μια μάχη μυθολογικών θεών της κινεζικής μυθολογίας. Μία σειρά που έπρεπε εξαρχής να φτιάχνει η γνωστή streaming πλατφόρμα. Δράση και κωμωδία για όλη την οικογένεια και ένα μήνυμα συμπερίληψης χωρίς να γίνεται διδαχτικό. Επίσης, οι βραβευμένοι με Όσκαρ Michelle Yeoh και Ke Huy Quan μαζί με την υποψήφια για Όσκαρ Stephanie Hsu ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους. Ο πρώτος κύκλος της σειράς αποτελείται από 8 μισάωρα επεισόδια.

FUBAR

Ο Arnold Schwarzenegger κάνει το τηλεοπτικό του ντεμπούτο στη νέα σειρά του Netflix. Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται έναν πράκτορα της CIA που φαίνεται να μην μπορεί να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα της απόσυρσής του από την υπηρεσία.

The Clearing

Ακόμα μία νέα σειρά έρχεται στο Disney+. Το ψυχολογικό θρίλερ 8 επεισοδίων βασίζεται στο επιτυχημένο βιβλίο του J. P. Pomare και είναι εμπνευσμένο από αληθινών αιρέσεων στην Αυστραλία και σε όλο τον κόσμο. Η σειρά ακολουθεί μία αίρεση και μία γυναίκα που αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του παρελθόντος της για να σταματήσει την απαγωγή και τον εξαναγκασμό αθώων παιδιών στο μέλλον.

Platonic

Η νέα ρομαντική κωμωδία από το Apple TV+ ενώσει ξανά τους Rose Byrne και Seth Rogen. Η σειρά, που αποτελείται από 10 μισάωρα επεισόδια, ακολουθεί δύο πρώην κολλητούς που επανασυνδέονται μετά από χρονιά. Κατά τη διάρκεια της κρίσης μέσης ηλικίας που περνάνε, αναγνωρίζουν τα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλο.

The Kardashians Season 3

Το Disney+ μας βάζει ξανά στην καθημερινότητα των Kardashians, καθώς ο Kris, η Kourtney, η Kim, η Khloé, η Kendall και η Kylie μας προσκαλούν πίσω στη ζωή τους. Στο νέο κύκλο τους βλέπουμε να περιηγούνται τη μητρότητα, τους δεσμούς συγγένειας καθώς και τη δημιουργία των δικών τους αυτοκρατοριών. Ο δεσμός τους θα δοκιμαστεί και θα προκύψουν εντάσεις, αλλά ως οικογένεια θα σταθούν μαζί μέσα στην καταιγίδα.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;