Πέτρος Πυλαρινός: «Δεν θα κάνουμε τίποτα τηλεοπτικά στην μετά-Μουτσινά εποχή»
Ο frontman των Alcatrash, Πέτρος Πυλαρινός, μιλάει για τα σχέδια του συγκροτήματος μετά το τέλος της εκπομπής με τον Νίκο Μουτσινά.

Ο Πέτρος Πυλαρινός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα. Ο frontman των Alcatrash ξεκαθάρισε πως το συγκρότημα δε θα κάνει κάτι τηλεοπτικό στη… μετά Μουτσινά εποχή, ενώ έστειλε και το μήνυμά του για τα βραβεία MAD.

Αρχικά, ο Πέτρος Πυλαρινός αναφέρθηκε στα όσα έχει ετοιμάσει το συγκρότημα για το καλοκαίρι και την… μετά Μουτσινά εποχή. Ο ίδιος δήλωσε:

«Είναι γεμάτο το καλοκαίρι μας, θα κάνουμε περιοδεία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την οποία θαυμάζουμε χρόνια. Δεν θα κάνουμε τίποτα τηλεοπτικό στη… μετά Μουτσινά εποχή. Δεν… φτάνουν στα αυτιά μας οι προτάσεις, δεν θα ασχοληθούμε με την τηλεόραση. Δεν σκέφτομαι καθόλου να κάνω κάτι τηλεοπτικά με τη Βάλια»

Σε ό,τι αφορά τα βραβεία MAD, ο Πέτρος Πυλαρινός είπε και με λίγη δόση χιούμορ:

«Κάθε χρόνο είμαστε υποψήφιοι, αλλά ποτέ δεν κερδίζουμε. Ψηφίστε μας για μια αλλαγή. Κάθε χρόνο βγαίνουν οι Μέλισσες, πρέπει να αλλάξει αυτό το πράγμα, βγάλτε τους… Onirama! Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε υποψήφιοι γι ακόμα μία χρονιά στην κατηγορία καλύτερης μπάντας»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;