Πέτρος Πυλαρινός: «Θυμάμαι περιστατικά σεξ στο σπίτι του Fame Story»
Ο Πέτρος Πυλαρινός έκανε τις δικές του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αναφέρθηκε στις εποχές που ήταν διαγωνιζόμενος στο Fame Story.

Σήμερα Πέμπτη (15/12) ο Πέτρος Πυλαρινός έκανε τις δικές του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και το δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα και μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής των Alcatrash αναφέρθηκε στο Fame Story και την πρόσφατη ατάκα του Γιώργου Λιανού, ο οποίος αποκάλυψε ότι γινόταν σεξ στο σπίτι του παιχνιδιού αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ήταν πάνω από ένα τα περιστατικά αυτά!

Συγκεκριμένα, ο Πέτρος Πυλαρινός είπε χαρακτηριστικά:

«Θυμάμαι περιστατικά σεξ στο σπίτι του Fame Story. Δηλαδή στην τουαλέτα και έγραφε η κάμερα! Τους είχα ακούσει! Την ώρα που “δίδασκε” ο Γιώργος Λιανός δεν ήμουν μπροστά να τον παρακολουθήσω και να του δώσω τα συγχαρητήριά μου».

«Ήταν λίγο άβολη για μένα αυτή η διαδικασία του ριάλιτι και γι’ αυτό δεν θα το ξανάκανα ποτέ. Την ώρα που δεν έγραφαν οι κάμερες προσπαθούσα να κοιμηθώ γιατί χαμήλωναν λίγο τα φώτα», είπε ο ίδιος και κατέληξε στα εξής:

«Τα άτομα αυτά όμως, που συμμετείχαν στα περιστατικά, ίσως να τα είδαμε και μετά σαν ζευγάρια. Κάποια τα είδαμε και κάποια μπορεί να μην τα είδαμε. Θα πω μόνο αυτό γιατί δεν ήταν ένα περιστατικό αλλά πολλά. Ήταν δυο, τρία. Εγώ πάντως ένα μήνα έκατσα και δεν έκανα τίποτα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;