ΣΥΡΙΖΑ: Διαψεύδει τις δηλώσεις περί παραίτησης Τσαπανίδου
Υψηλόβαθμες κομματικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισαν ως «fake news» κάθε πιθανότητα απομάκρυνσης της κ. Τσαπανίδου.

Η τριήμερη απουσία της Πόπης Τσαπανίδου από το προσκήνιο, έχει πυροδοτήσει φήμες και σενάρια περί παραίτησης της Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Οι υποθέσεις αυτές ενισχύθηκαν αρκετά σε συνάρτηση με την ήττα του κόμματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου, όπως και με τη στρατηγικής σημασίας θέση που έχει αναλάβει η κ. Τσαπανίδου στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η απουσία της πυροδότησε την ίδια ώρα ποικίλα σενάρια για σαρωτικές αλλαγές στην επικοινωνιακή εικόνα του κόμματος, με αφορμή της δηλώσεις του Ευρωβουλευτή, Δημήτρη Παπαδημούλη, που ζήτησε να πλαισιωθεί ο Πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας από νέα πρόσωπα, αλλά και του εσωκομματικού διαλόγου που εξελίσσεται παρασκηνιακά, μετά τη συντριβή στις κάλπες. Τα ίδια σενάρια ήθελαν να προκρίνονται για την εκπροσώπηση του κόμματος πρόσωπα της νέας γενιάς, όπως για παράδειγμα αυτό του Κώστα Ζαχαριάδη, ο οποίος δεν εξελέγη Βουλευτής στο βόρειο τομέα ή κάποια από τα στελέχη που πρώτευσαν στη σταυροδοσία, όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Μάλιστα σήμερα το πρωί, ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τη ψυχαγωγικό του εκπομπή, “Το Πρωινό”, μετέδωσε μία πληροφορία που ο ίδιος χαρακτήρισε «αποκλειστική».

Συγκεκριμένα ο ίδιος, ανέφερε:

«Θέλω να μεταδώσουμε μια πληροφορία. Ασχοληθήκαμε πάρα πολύ στην αρχή της εκπομπής για το γεγονός ότι η Πόπη Τσαπανίδου πέντε μέρες δεν εμφανίζεται στα κανάλια. Έχω μια πληροφορία την οποία θα την μεταδώσω εγώ τώρα από την εκπομπή μας, ότι υπήρξε ένα μεγάλο θέμα ανάμεσα στην Πόπη Τσαπανίδου και τον Αλέξη Τσίπρα και ότι η Πόπη Τσαπανίδου σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες υπέβαλλε το βράδυ των εκλογών, μετά από το πολύ κακό αποτέλεσμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, την παραίτησή της στον κ. Τσίπρα.

Η παραίτησή της δεν έγινε αποδεκτή από τον Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, επικοινωνιακά, θέλοντας να αναλάβει το μερίδιο το οποίο μπορεί να της ανήκει, η ίδια παραιτήθηκε. Γι’ αυτό έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί στα κανάλια τις μέρες αυτές».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατηγορηματική διάψευση από την Κουμουνδούρου για τα περί παραίτησης της Πόπης Τσαπανίδου

Υψηλόβαθμες κομματικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισαν ως «fake news» κάθε πιθανότητα απομάκρυνσης της κ. Τσαπανίδου από τη θέση της Εκπροσώπου του κόμματος, προσθέτοντας ότι θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, αρχής γενομένης από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, στις πέντε το απόγευμα.

 

 

 

 

Πηγή Κεντρικής Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;