«Νίκη»: Άλλο ένα κόμμα που θα μας σώσει από τη «Νέα Τάξη Πραγμάτων»
Ας δούμε τις ακραίες θέσεις του κόμματος και ας σκεφτούμε πολύ σοβαρά για το εάν η κοινωνία μας έχει ανάγκη από ακόμη ένα ακροδεξιό, ομοφοβικό, αντιεμβολιαστικό και «ψεκασμένο» αφήγημα που ευαγγελίζεται να μας διασώσει από τους «αδίστακτους εντολοδόχους της παγκοσμιοποίησης» (!!!!!!).

Δεν περιμέναμε ότι θα χρειαστεί να το συζητήσουμε περαιτέρω, αφού ούτε από τις δημοσκοπήσεις φάνηκε κάτι… Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα έδειξε η εκλογική αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής 21 Μαϊου, ένα… new entry φαίνεται να κρούει τον κώδωνα της Βουλής, ένα κόμμα που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις μεγάλες «εκπλήξεις» των εκλογών.

Ο λόγος για τη «ΝΙΚΗ», το πρωτοεμφανιζόμενο, θρησκόληπτο κόμμα που έρχεται μετά τον Βελόπουλο στην 6η θέση του εκλογικού αποτελέσματος, και το οποίο φαίνεται να τίμησαν με την ψήφο τους 172.195 Έλληνες πολίτες, κατορθώνοντας να συγκεντρώσει το 2,92% του συνόλου της επικράτειας, μένοντας δηλαδή οριακά εκτός της Βουλής.

Δεδομένου, μάλιστα, ότι θα στηθούν και δεύτερες κάλπες στις 25 Ιουνίου 2023, κανείς δεν αποκλείει ότι η «Νίκη» ενδέχεται να περάσει το κατώφλι του 3% και να εισέλθει… κανονικά και με τον νόμο στην ελληνική Βουλή.

Εκτός από το κόμμα του Βελόπουλου, που πέρασε το κατώφλι εισόδου στην πεντακομματική πλέον Βουλή, με ποσοστό 4,45% στο σύνολο της επικράτειας, 262.507 ψήφους και 16 έδρες, φαίνεται να ξεπροβάλλουν κι άλλες πολιτικές δυνάμεις που γειτνιάζουν ιδεολογικά τόσο με την Ελληνική Λύση, όσο και με άλλα κόμματα που βρίσκονται αρκετά δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το κόμμα «Νίκη» δεν το είδαμε δημοσκοπικά να προβάλλει σαν μια πολιτική δύναμη, ικανή να μπει στη Βουλή, παρά μόνον τον τελευταίο μήνα. Η καταγραφή της δύναμής του έγινε αισθητή κυρίως από όταν ξεκίνησε η συζήτηση για τον αποκλεισμό του κόμματος Κασιδιάρη, «Έλληνες», από τον Άρειο Πάγο, αλλά και διάφορων άλλων «εθνικοαπελευθερωτικών» κομμάτων, βλέπε Εμφιετζόγλου – Μπογδάνου και Λατινοπούλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neolaia.gr (@neolaia.gr)

«Νίκη»: Ποιο είναι το κόμμα που «χτυπά» την πόρτα του κοινοβουλίου

Η ΝΙΚΗ είναι ένα κόμμα που δεν ανήκει στις γνωστές και συστημικές δυνάμεις της πολιτικής ζωής του τόπου. Ωστόσο, με το οριακό 2,92% που συγκέντρωσε στις εκλογές της 21ης Μαϊου, εύλογα προεικάζει κανείς ότι έχει μεγάλες πιθανότητες να εισέλθει στη νέα Βουλή που αναμένεται να προκύψει από τις επαναληπτικές εκλογές της επερχόμενης αναμέτρησης στις 25 Ιουνίου.

Πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ είναι ο θεολόγος, Δημήτρης Νατσιός, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του σε ελληνικό μέσο, δήλωνε τα εξής:

«Τον τελευταίο χρόνο βάλαμε μπρος τις μηχανές. Η ΝΙΚΗ έγινε από απλούς ανθρώπους, εγώ είμαι δάσκαλος. Τα τελευταία 33 χρόνια είμαι εν ενεργεία δάσκαλος αίθουσας» και συμπλήρωνε ότι είναι τα μέλη της «πονεμένης Ρωμιοσύνης», σύμφωνα με τη φράση του Φώτη Κόντογλου. «Δεν είμαστε ούτε Δεξιοί, ούτε Αριστεροί, ούτε Κεντρώοι, εξάλλου αυτές οι έννοιες εφευρέθηκαν την περίοδο της γαλλικής επαναστάσεως. Πριν τι γαλλική επανάσταση δεν υπήρχαν Έλληνες; Τι ήταν αυτοί; Ήταν με μία λέξη Ρωμιοί».

Από το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του κόμματος, το οποίο δεν χρειάζεται να αναπαράγουμε ολόκληρο, διαβάζουμε ότι: «Πρόεδρος του κόμματος είναι ο Δημήτρης Νατσιός, δάσκαλος και θεολόγος με πλούσιο συγγραφικό έργο, καθώς και αρθρογραφία» […] «Το 2019 δέχθηκε την εισήγηση, από προσωπικότητες με αγάπη για την Ορθόδοξη Πατρίδα μας, να διακονήσει, από την θέση του ιδρυτικού Προέδρου της ΝΙΚΗΣ, ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο: να εμπνεύσει, συνενώσει και συστρατεύσει κάθε ζωντανή, σοβαρή, έντιμη και ανιδιοτελή συνείδηση, σε έναν ιερό αγώνα να ξαναχτίσουμε από τα πολιτικά θεμέλια την Πατρίδα μας».

Το κόμμα «Νίκη» απορρίπτει το δίπολο Νέα Δημοκρατία – ΣΥΡΙΖΑ και παρουσιάζεται ως η «αντισυστημική» λύση που στοχεύει στην «κατάργηση της κομματοκρατίας» («Μέσα σε όλη τη θλιβερή κατάντια της Πατρίδας μας, μόνοι χαρούμενοι και βολεμένοι είναι οι μεγάλες συμμορίες της κομματοκρατίας») και παράλληλα στην ανάδειξη του τριπτύχου «πατρίς – θρησκεία – οικογένεια».

Με «σημαία» την Ορθόδοξη πίστη, τις αξίες της Ρωμιοσύνης και την υποστήριξη της οικογένειας, το κόμμα «Νίκη» κατάφερε να δώσει δυναμικά το παρών, ειδικά στη βόρεια Ελλάδα, συγκεντρώνοντας σε αρκετές εκλογικές περιφέρειες ποσοστά άνω του 5%.

Ενδεικτικά, η «Νίκη» συγκέντρωσε:

  • Πιερία 7,46%
  • Πέλλα 6,23%
  • Β’ Θεσσαλονίκης 5,62%
  • Χαλκιδική 5,38%
  • Δράμα 5,33%
  • Κιλκίς 5,27%

Προγραμματικές θέσεις

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα με την επωνυμία «ΝΙΚΗ» ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη την 17η Ιουνίου 2019 με έδρα την Θεσσαλονίκη, κινείται στον συντηρητικό χώρο και διακρίνεται για την έμφαση που δίνει στις χριστιανικές παραδόσεις. 

Σύμφωνα με το καταστατικό του, βασικοί σκοποί του κόμματος είναι «η υπεράσπιση των ιδανικών της Ελευθερίας και Ανεξαρτησίας του συνόλου του έθνους, των αξιών της Ορθοδόξου Χριστιανικής Πίστης και του δημοκρατικού χαρακτήρα του Έθνους-Κράτους, στα πλαίσια του ισχύοντος Συντάγματος και της νομοθεσίας».

Η υγειονομική κρίση, η υποχρεωτικότητα του εμβολίου, η Συμφωνία των Πρεσπών («Η Μακεδονία είναι Μία, και είναι Ελληνική – εθνικά και γεωγραφικά»), τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ («Δεν είναι κρυφή η σύνδεση ΛΟΑΤΚΙ και AIDS»), αλλά και οι εκτρώσεις («Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «NIKH» χαιρετίζει με ικανοποίηση και αισιοδοξία την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α.» – στιγμιότυπα παρακάτω), είναι μόνο ορισμένα από τα θέματα που βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα του κόμματος που διεκδικεί και κατάφερε να «καρπωθεί» ως ένα βαθμό τις ψήφους του ακροδεξιού ακροατηρίου, μετά και το μπλόκο του κόμματος Κασιδιάρη από τον ΑΠ.

Βασικές προγραμματικές θέσεις είναι:

  • Κατάργηση της «προδοτικής» Συμφωνίας των Πρεσπών.
  • Νέα συγγράμματα Γλώσσας, Ιστορίας και Θρησκευτικών – Κατάργηση της «δήθεν» σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.
  • Νέο καθεστώς Μετοίκων αντί της απόκτησης ελληνικής υπηκοότητας και ιθαγένειας από μετανάστες και πρόσφυγες.
  • Διαχωρισμός Κράτους – Κομμάτων («Τα κόμματα βλάπτουν σοβαρά την Ελλάδα»)
  • Οικονομική και Ηθική Επιβράβευση της Πολυτεκνίας (Το κόμμα αποδοκιμάζει τις εκτρώσεις, τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου και την «διατάραξη» των παραδοσιακών ρόλων στην οικογένεια).

Νίκη και Ελληνική Λύση «καρπώθηκαν» μέρος των «ορφανών» της Χρυσής Αυγής

Η εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής σίγουρα δεν εξανεμίστηκε.

Το κόμμα Νίκη που περιγράφεται ως «Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα», φαίνεται να εισέπραξε μέρος των ψήφων από τους αποκλεισμένους του κόμματος Κασιδιάρη και άλλων εθνικοπατριωτικών κομμάτων της ακροδεξιάς.

Από την καταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές της 21ης Μαϊου, φάνηκε ότι μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων που θα επέλεγαν τους «Ελληνες» του Ηλία Κασιδιάρη, κατευθύνθηκαν προς την «Ελληνική Λύση» και τη «Νίκη».

Οι περισσότεροι από τους ψηφοφόρους που είχαν ψηφίσει τη Χρυσή Αυγή στις εκλογές του 2019 και αναμενόταν να κατευθυνθούν στους Ελληνες του Ηλία Κασιδιάρη, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία μετά τον αποκλεισμό τους από τον Άρειο Πάγο, από τη μία φαίνεται ότι μετακινήθηκαν στο νεοσύστατο κόμμα Νίκη, ενώ της απουσίας επωφελήθηκε ιδιαίτερα και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, η οποία αύξησε σημαντικά τη δύναμή της σε σύγκριση με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, από 3,70% το 2019 σε 4,45% στις εκλογές του 2023.

Επομένως, το 4,45% της Ελληνικής Λύσης και το 2,92% της Νίκης (παρότι μένει οριακά εκτός Βουλής σε αυτή τη φάση), δείχνουν ξεκάθαρα ότι η εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής δεν εξανεμίστηκε, αφού, μετά τον αποκλεισμό της συμμετοχής Κασιδιάρη σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, 165.620 άνθρωποι βρέθηκαν εν δυνάμει χωρίς πολιτικό πρόσωπο να τους εκφράζει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neolaia.gr (@neolaia.gr)

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι η «Νίκη» πέτυχε το ίδιο ποσοστό (2,92%) με τη Χρυσή Αυγή το 2019, ποσοστό το οποίο εξίσου τότε είχε κρατήσει τους χρυσαυγίτες εκτός Βουλής.

Τα ποσοστά των δύο παραπάνω κομμάτων που φαίνεται να επέλεξαν οι «ορφανοί» ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, δείχνουν ότι υπάρχει ένα σημαντικό ποσοστό αντισυστημικής ψήφου, αλλά και μία μερίδα πολιτών που αναζητά… πολιτική στέγη, έχοντας και πάλι ως μοναδική «πυξίδα» τη δυσαρέσκεια και τη «μανία» με την πατρίδα και τον ελληνισμό που είναι πάνω από όλα και πρέπει να αναγνωριστούν.

Ποιες εκλογικές περιφέρειες ψήφισαν «Νίκη» και «Ελληνική Λύση»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΝΙΚΗ».

Η Χρυσή Αυγή είχε λάβει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά της το 2019 στους νομούς της Χαλκιδικής (5,26% – 3.300 ψήφους) και του Κιλκίς (5,24%, 2.878 ψήφους). Ας δούμε παρακάτω πώς τα πήγαν «Νίκη» και «Ελληνική Λύση» στους δύο αυτούς νομούς, καθώς και σε άλλες εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

  • Στη Χαλκιδική, η Ελληνική Λύση αύξησε σημαντικά τη δύναμή της σε σχέση με το 2019. Συγκεκριμένα, το 2019 είχε λάβει 4,33% ενώ σε αυτές τις εκλογές έφτασε στο 6,87%. Αντίστοιχα, μεγάλο φαίνεται να είναι και το ποσοστό του 5,34% που πήρε το πρωτοεμφανιζόμενο κόμμα, «Νίκη».
  • Στο Κιλκίς η Ελληνική Λύση αύξησε τη δύναμή της από 5,6% το 2019 σε 6,87% σε αυτές τις εκλογές, ενώ η Νίκη συγκέντρωσε ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά της, 5,34%.
  • Στη Β΄ Δυτικής Αττικής το 2019 η Χρυσή Αυγή είχε λάβει ποσοστό 4,62% (ψηφίστηκε από 3.525 άτομα). Στην αναμέτρηση της 21ης Μαϊου, η Ελληνική Λύση αύξησε το ποσοστό της κατά περίπου 1,5 μονάδα, από 5,24% το 2019 σε 6,73% το 2023. Ωστόσο, το υπόλοιπο 3% της Χρυσής Αυγής στο μεγαλύτερο ποσοστό κατευθύνθηκε στο κόμμα «Νίκη», που στη Δυτική Αττική έλαβε 2,56%.
  • Στη Β΄ Θεσσαλονίκης, η Χρυσή Αυγή το 2019 έλαβε 4,20% και ψηφίστηκε από 7.849 πολίτες. Στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, η Ελληνική Λύση αύξησε τη δύναμή της περισσότερο από 2 μονάδες, πηγαίνοντας από το 5,65% (2019) στο 7,97% (2023). Σημαντικό ποσοστό έλαβε και η «Νίκη», την οποία ψήφισαν 9.845 πολίτες, δίνοντάς της ποσοστό 5,58% στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια.
  • Στην Ημαθία, η Χρυσή Αυγή το 2019 είχε λάβει ποσοστό 4,04%. Σε αυτές τις εκλογές που δεν συμμετείχε, μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων της φαίνεται ότι μετακινήθηκε στην Ελληνική Λύση, που ανέβηκε από το 5,63% στο 7,89%, ενώ και η Νίκη έλαβε 4,60% και ψηφίστηκε από περίπου 3.600 ανθρώπους.
  • Η Α΄ Θεσσαλονίκης ήταν επίσης μία από τις περιφέρειες όπου η Χρυσή Αυγή είχε ποσοστό 3,92%, το οποίο, ωστόσο, μεταφράζεται σε 11.863 ψήφους, καθώς πρόκειται για μεγάλη περιφέρεια. Ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση κατέφερε να καταλάβει την 3η θέση στην Α΄ Θεσσαλονίκης συγκεντρώνοντας ποσοστό 8,40% συγκριτικά με το 5,39% που είχε κερδίσει το 2019.
  • Η Χρυσή Αυγή το 2019 είχε επίσης λάβει στη Μαγνησία 3,89% (4.143 ψήφους), στην Β΄ Πειραιώς 3,69% (5.428 ψήφους), στα Δωδεκάνησα 3,69% (3.575) και στη Λακωνία 3,64% (1.927 ψήφους). Στη Μαγνησία, οι ψηφοφόροι του Κασιδιάρη φαίνεται ότι ψήφισαν κυρίως Νίκη, ενώ στη Β΄ Πειραιώς μοιράστηκαν ανάμεσα στην Ελληνική Λύση και στη Νίκη. Αντίστοιχα, τα ποσοστά των χρυσαυγιτών μοιράστηκαν και σε Δωδεκάνησα και Λακωνία.

Οι ακραιότερες θέσεις του κόμματος «Νίκη»

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ.

Ας δούμε παρακάτω ορισμένες από τις θέσεις του νεοσύστατου κόμματος «Νίκη». Ας σκεφτούμε επίσης πολύ σοβαρά για το εάν η χώρα και η κοινωνία μας έχουν ανάγκη από ακόμη ένα ακροδεξιό, πατριδοκάπηλο, ομοφοβικό και «ψεκασμένο» αφήγημα που ευαγγελίζεται ότι θα μας διασώσει από τη νέα τάξη πραγμάτων και τους «αδίστακτους εντολοδόχους της παγκοσμιοποίησης» (με πολλά θαυμαστικά!!!!).

Όπως θα διαπιστώσουμε από τα άρθρα που φιλοξενεί στην ιστοσελίδα του, αλλά και τη διακήρυξη των θέσεών του, πρόκειται για ένα κόμμα που μιλάει για ξεπούλημα της Ελλάδας, «βρόμικους» μετανάστες, «απρόσκλητους έποικους», αγέννητα παιδιά, μασόνους και Εβραίους, ενώ καταδικάζει απερίφραστα τις εκτρώσεις, συμφωνώντας με την απαράδεκτη απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α, η οποία ανέτρεψε το συνταγματικό δικαίωμα στην άμβλωση μετά από σχεδόν 50 χρόνια.

Ενδεικτικά:

«Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «NIKH» χαιρετίζει με ικανοποίηση και αισιοδοξία την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των Η.Π.Α. η οποία ανέτρεψε την σχετική απόφαση στην υπόθεση «Roe v. Wade», που αναγνώρισε ως συνταγματικό δικαίωμα της γυναίκας την άμβλωση, παραβλέποντας τα δικαιώματα του κυοφορούμενου ανθρώπου.

«Η ως άνω ανατραπείσα, σκοταδιστική και βάναυση απόφαση, επηρέασε ιδεολογικά ολόκληρα κινήματα στην Δύση και οδήγησε στη δολοφονία εκατομμυρίων εμβρύων στον σκοτεινό βωμό της επίκλησης επίπλαστων δικαιωμάτων. Μέχρι και σήμερα είναι αμέτρητα τα κοινωνικά δράματα, με θύματα τα κυοφορούμενα έμβρυα, τις ίδιες τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες».

«Η Ελλάδα το 1986 προχώρησε την νομιμοποίηση των εκτρώσεων, παρασυρμένη από την ιδεολογική ηγεμονία των επίπλαστων δικαιωμάτων. Ένα νομοθέτημα-όνειδος για την Ελλάδα του Πνεύματος, της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της Ζωής και της Αγάπης για τον άνθρωπο, το οποίο σήμανε την πνευματική και δημογραφική κατάρρευση της χώρας».

Πατρίς – θρησκεία – οικογένεια. «Πληγωμένες πατρίδες», «βιολογικές αυτο-καταστροφές», «αδίστακτοι εντολοδόχοι της παγκοσμιοποίησης», μία «αγνώριστη ψευτοελλάδα». Ομοφοβία, ξενοφοβία, θεωρίες συνομωσίας και άλλα «διαμαντάκια» ακροδεξιών μανιφέστων είναι μόνο μερικά από αυτά που θα δούμε παρακάτω.

Διαβάζουμε επίσης μεταξύ άλλων:

Περί «ταπεινωμένης πατρίδας»

«Η πατρίδα μας περνά τις χειρότερες συμπληγάδες στη νεότερη ιστορία της. Πληγωμένη, ταπεινωμένη, με ναρκωμένη συνείδηση και χωρίς πυξίδα για το μέλλον της, οδηγείται προς την πνευματική, βιολογική και εδαφική της αυτοκαταστροφή.

Πνευματική αυτοκαταστροφή: ο χλευασμός της πίστης και των αξιών που μάς ενώνουν, η καχυποψία απέναντι στον αυτονόητο πατριωτισμό, ο παραγκωνισμός της νομιμοφροσύνης από την ατιμωρησία, η διαστροφή της παιδείας σε χυδαία κιμαδομηχανή, η παραμόρφωση των πολιτικών θεσμών σε ανήθικο θέατρο σκιών – και το χειρότερο: οι νέοι μας να μεγαλώνουν δίχως όνειρα.

Βιολογική αυτοκαταστροφή: να μισείται ο αυτόχθων Έλληνας και η παραδοσιακή του οικογένεια, να χάνουν την ιερότητά τους το φύλο και η τεκνογονία, η οικονομική ανέχεια να συντρίβει τα παιδιά και να ξενιτεύει τους νέους μας, και τη θέση τους να καταλαμβάνουν όχι κατατρεγμένοι πρόσφυγες, αλλά παράνομοι απρόσκλητοι έποικοι.

Εδαφική αυτοκαταστροφή: η γη μας να μένει χέρσα και να τρεφόμαστε με δάνεια, ο πλούτος της πατρίδας μας να ξεπουλιέται αντί πινακίου φακής, να αποθρασύνεται ο κάθε πεινασμένος επίδοξος άρπαγας σε Αιγαίο, Θράκη, Κύπρο, Ήπειρο και Μακεδονία μας, οι δε «ηγέτες» μας να τρέπονται σε ανεύθυνους πατριδέμπορους των τιμαλφών της ιστορίας μας και του εκτός συνόρων Ελληνικού Γένους – τελικά, ο Έλληνας να γίνεται από άρχοντας του τόπου του, παρείσακτος υπηρέτης με ημερομηνία λήξης.

«Μέσα σε όλη τη θλιβερή κατάντια της Πατρίδας μας, μόνοι χαρούμενοι και βολεμένοι είναι οι μεγάλες συμμορίες της κομματοκρατίας. Πίσω από τις επιμέρους κομματικές τους μάσκες, κάθε ελεύθερα σκεπτόμενος πολίτης αντιλαμβάνεται ως κύριο υπεύθυνο ένα ενιαίο καρκινογόνο κατοχικό σύστημα, το «κόμμα των πολιτικών κομμάτων», που λειτουργεί με επικεφαλής αδίστακτους εντολοδόχους της παγκοσμιοποίησης, και με άμεσους συνεργούς τους βολεμένους των πελατειακών σχέσεων. Ηθικοί αυτουργοί στην κατρακύλα, πολλοί από εμάς που, με νοοτροπία παραλυμένου θύματος, παρακολουθούμε τις πισώπλατες μαχαιριές στην πατρίδα μας, στην κοινωνία μας, στις γειτονιές μας, αντιδρώντας μόνο ως μονάδες ή ως ανώνυμος ακομμάτιστος λαός. Καταντήσαμε να ζούμε θεατές σε μια αγνώριστη ψευτοελλάδα με την οποία ποτέ δε συμφωνήσαμε».

Περί «σεξουαλικής αγωγής»

«Η “σεξουαλική αγωγή” έχει αποδεδειγμένα καταγράψει ολέθρια αποτελέσματα για τον ψυχισμό των παιδιών σε όσες χώρες εφαρμόστηκε, με έκρηξη των φαινομένων κακοποιήσεων και ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης ανηλίκων. Στην Ελλάδα βεβαίως καμία κυβέρνηση δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να λογοδοτήσει για το αν καλλιεργεί την αρετή ή την ανηθικότητα των πολιτών της. Ιδιαιτέρως από την τωρινή κυβέρνηση, δεν θα το αναμέναμε».

»Υπήρξε εισήγηση για την ασφαλιστική κάλυψη προστατευτικών σκευασμάτων (PrEP) για την έκθεση στον ιό HIV της επἰκτητης ανοσοανεπάρκειας (AIDS). Μία τέτοια εισήγηση επιβεβαιώνει ότι αυτό είναι αίτημα ιδιαιτέρως των ΛΟΑΤΚΙ. Δεν είναι κρυφή η σύνδεση ΛΟΑΤΚΙ και AIDS» (!!!).

«Ας είμαστε σαφείς: Τα «χρηστά ήθη» δεν προσδιορίζονται από «τηλεπερσόνες», ούτε από χειραφετημένους πολιτικάντηδες. Τα χρηστά ήθη απορρέουν από τον πνευματικό πολιτισμό και την ορθόδοξη χριστιανική συνείδησή μας, κατά την οποία είναι ανάρμοστο, ανεπίτρεπτο και αντιφατικό να τιμωρείς ή να βασανίζεις τον συνάνθρωπό σου επειδή έχει υποπέσει σε ένα πάθος. Η πίστη μας είναι η ταπεινή πίστη ότι κανείς μας δεν είναι αναμάρτητος πλην του Ενός, του Χριστού μας».

«Με εξαίρεση απειροελάχιστες γονιδιακές διαταραχές που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με αυτή τη μόδα της εποχής, η ομοφυλοφιλία είναι κατ’εξοχήν επιλογή[ii]και όχι βιολογική πραγματικότητα. Όλοι όσοι ήλπιζαν επί δεκαετίες ότι θα ανακαλύψουν το γονίδιο της ομοφυλοφιλίας διαψεύστηκαν…».

 

«Ο εκφυλισμός του θεσμού της οικογένειας, όπως απορρέει από τη σχεδιαζόμενη νομοθετική αποστασία της κυβέρνησης, δεν είναι μόνο μία αποστασία από τα αυτονόητα του Συντάγματος, αλλά ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και για το μέλλον».

«Οι εισηγητές της καθ ’όλα απαράδεκτης αυτής νομοθεσίας, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι προασπίζονται τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, σήμερα μιλούν για τα δικαιώματα των «Λ» (λεσβιών) και των «Ο» (ομοφυλοφίλων). Αύριο είναι πιθανόν να ζητήσουν ρύθμιση της οικογένειας και για τους «Α» (αμφιφυλόφιλους); Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αιτηθούν την πολυγαμία; Τί πιο απλό από το «Γονέας 1» και «Γονέας 2» να τεθεί και «Γονέας 3»; Ας τοποθετηθούν ειλικρινά».

«Μία πολιτεία που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να τηρεί ως μόνη θεσμοθετημένη συμβίωση τον γάμο μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας –θρησκευτικό για τους ανήκοντες σε παραδεδεγμένο δόγμα, πολιτικό για τους μη ανήκοντες σε παραδεδεγμένο δόγμα».

Περί κλιματικής αλλαγής και άλλων δαιμονίων

«Η θεωρία της Κλιματικής Αλλαγής, με την στοχοποίηση του διοξειδίου του Άνθρακα (CO2) γίνεται το μέσον διατήρησης της παγκόσμιας εξουσίας και μέσω αυτής, του παγκόσμιου πλούτου, ελέγχοντας δια του αποτυπώματος του άνθρακος την ενέργεια και τα παραγόμενα τρόφιμα, αλλά και κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα. Στην πραγματικότητα όμως η σύγχρονη θέρμανση του πλανήτη ξεκίνησε περίπου από το έτος 1800 μετά από μια πολύ ψυχρή κλιματική περίοδο (1250 – 1800) γνωστή και ως Maunder Minimum».

Περί «παιδείας» και «αγεννήτου παιδιού»

«Σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα των ιδρυτών του Συντάγματός μας, στα σχολεία μας σβήνεται συστηματικά ο Χριστός, η Πατρίδα και οι ευγενικές αξίες των παππούδων μας».

«Η ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εισαγωγή στο θεσμό της οικογένειας, ως το ζωτικό κύτταρο της κοινωνίας μας, είναι το θεμέλιο ενός υπουργείου Εθνικής Παιδείας που θέλει να τηρεί την συνταγματική αποστολή του και διαφυλάσσει ανόθευτο το δικαίωμα της σιωπηρής πλειοψηφίας των Ελλήνων Ορθοδόξων γονέων, να αναθρέφουμε τα τέκνα μας σύμφωνα με τις πεποιθήσεις μας».

«Διδακτική προτεραιότητα στη χαρά της ενωμένης οικογένειας κατά το αιώνιο πρότυπο «μπαμπάς-μαμά-παιδιά», στη συζυγία ως τρόπο τελειοποίησης του χαρακτήρα, στην εγκράτεια, στην αξία του αγεννήτου παιδιού, στην κρυστάλλινη αλήθεια της βιολογίας των δύο διαφορετικών φύλων».

«Ἐκ τοῦ ὁρᾶν τό ἐρᾶν». Η κόσμηση των αιθουσών με κάδρα ηρώων και αγωνιστών, η εκκίνηση κάθε εβδομάδας με έπαρση Σημαίας και τον Εθνικό μας Ύμνο, η τιμή στους Τρείς Ιεράρχες, η σοβαρότητα και αξιοπρέπεια που αρμόζει στις Μαθητικές Παρελάσεις…»

«Επαναφορά των σχολικών στολών – δεν κάνουν λάθος τα ιδιωτικά σχολεία σε όλον τον κόσμο (όπου στέλνει τα παιδιά της και η πολιτική και επιχειρηματική ελίτ) να διαθέτουν στολές που δίνουν υπόσταση, κύρος και χαρακτήρα στα παιδιά».

Περί… τεχνοφοβίας

«Ειδικά σχεδιασμένα κινητά για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, με ελαχιστοποιημένη ακτινοβολία, ελαχιστοποιημένο κόστος, και κλειστό περιεχόμενο που θα εξυπηρετεί βασικές λειτουργίες επικοινωνίας με γονείς – συμμαθητές».

Περί εξωτερικής πολιτικής και Σκοπιανού

«Στα Σκόπια δεν υπάρχουν «Μακεδόνες» παρά μόνο Σλάβοι, Αλβανοί, Έλληνες, Ρομά, Εβραίοι. Δεν υπάρχει «Μακεδονική γλώσσα», παρά εκσερβισμένη βουλγαρική διάλεκτος. Δεν υπάρχει κάποια δήθεν ενιαία «Μακεδονική περιοχή» που τριχοτομήθηκε, αφού η αρχαία γεωγραφική Μακεδονία συμπίπτει σχεδόν με την απελευθερωμένη ελληνική επικράτεια. Η Μακεδονία είναι Μία, και είναι Ελληνική – εθνικά και γεωγραφικά. Κατάργηση της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών».

Και σε άλλο άρθρο:

«Η Τουρκία δεν έχει ιστορία παρά μόνο ποινικό μητρώο, και καταλαβαίνει μόνο τη γλώσσα της Ισχύος. Ας τη μιλήσουμε». 

Περί δημογραφικού

«Το ξερίζωμα του γηγενούς πληθυσμού της πατρίδας μας και η βίαιη υποκατάστασή του από εντελώς ξένο (από απόψεως πολιτισμού, καταγωγής, θρησκείας, γλώσσας) πληθυσμό δεν είναι καινούρια ιδέα».

«Επί δεκαετίες, κατά συρροήν παραβιάζονται τα σύνορά μας από παράνομους απρόσκλητους εποίκους, στους οποίους επιπλέον χαρίζεται ευτελώς η ελληνική ιθαγένεια. Οι τελευταίοι, ουδεμία σχέση έχουν με κατατρεγμένους δυστυχείς πρόσφυγες, απέναντι στους οποίους η ιερή ελληνική φιλοξενία είναι μέρος της Παράδοσής μας… Εγκαθιστούν, με τη σιωπηρή συνενοχή ή και ευλογία του πολιτικού συστήματος, σκληροπυρηνικά γκέτο στον τόπο προορισμού τους, επιβάλλοντας την ισλαμική σαρία, άκρως επικίνδυνες υγειονομικές συνήθειες, και την αδιανόητη για ευρωπαϊκές νοοτροπίες ζωή των χωρών, από τις οποίες δήθεν τρέχουν να ξεφύγουν.»

Υγεία, πανδημία, ψεκ-ψεκ

«Με τον γενικευμένο εμβολιασμό παρατηρούνται αναιτιολογήτως θάνατοι και σοβαρές επιπλοκές σε νέους και μεσήλικες ανθρώπους. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούνται, ακουσίως πλέον, ως «πειραματάνθρωποι». Εύλογα, αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν από τη διαπίστωση ότι πολλοί εμβολιασμένοι συμπεριφέρονται ως φορείς μαγνητικού πεδίου. Προσφάτως, με έκπληξη διαπιστώνεται ότι διάφορα μεταλλικά αντικείμενα (ακόμη και ολόκληρο επαγγελματικό ψαλίδι) προσκολλώνται στο σώμα ορισμένων εκ των εμβολιασμένων. Παρατηρήθηκε ακόμη ότι και ολόκληρο το φιαλίδιο, το οποίο περιέχει το εμβόλιο, έλκεται από μαγνήτη».

«Ο ιός COVID-19 είναι μία επώδυνη πραγματικότητα. Ωστόσο, η αντιμετώπισή του άνοιξε την όρεξη πολλών «καλοθελητών» που, επικαλούμενοι την προστασία της δημόσιας υγείας, αυθαιρετούν με παραδοχές που προσβάλλουν τη νοημοσύνη μας, ότι ο ιός είναι τάχα πιο κολλητικός σε ιερούς ναούς και οικογενειακές επιχειρήσεις, από ότι σε σύνορα, σούπερ- μάρκετ, τράπεζες και λεωφορεία.

«Ο πρωθυπουργός, μοναδικός στον κόσμο που αυτοαναγορεύθηκε σε ηγέτη λαού ψεκασμένων, ανερυθρίαστα προωθεί την επιβολή ιατρικών πράξεων χωρίς συναίνεση – ιδέα που καταδικάστηκε στη δίκη της Νυρεμβέργης, κατά του ναζισμού. Κάποιοι όντως πρέπει να «μείνουν σπίτι».

«Ως Κυβέρνηση, θα μας ήταν αδιανόητο να επεμβούμε στον τρόπο ή το χρόνο που η Εκκλησία τελεί τα Ιερά της Μυστήρια. Αντιθέτως, το Κράτος θα βοηθούσε την Εκκλησία να υλοποιήσει τις επιλογές της με τον ασφαλέστερο τρόπο, αξιοποιώντας την θεραπευτική ισχύ της πίστης μας σε όφελος του ελληνικού λαού, αγκαλιάζοντας εξίσου και τους πιο επιφυλακτικούς αλλά και τους ψύχραιμους».

«Περαιτέρω, θα μας ήταν αδιανόητο ως Κυβέρνηση να στοχεύουμε στον ψυχαναγκασμό των συμπολιτών και των παιδιών μας σε ιατρικές πράξεις, στερώντας τους από τον βιοπορισμό ή την πρόσβαση σε πνευματικά ή υλικά αγαθά, με πρόσχημα το «καλό των άλλων».

Δε χρειαζόμαστε (άλλους) εθνοσωτήρες, ούτε μπορούμε να τους αντιμετωπίζουμε σαν γραφικές περιπτώσεις. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου για γέλια.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 1 
 2 
 3