Εκλογές 2023 - Γεραπετρίτης: «Καθαρή εντολή αυτοδυναμίας στη ΝΔ»
Εκλογές 2023 - Γεραπετρίτης: Για «εντολή αυτοδυναμίας» έκανε λόγο σε δηλώσεις του

Μετά τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα για τις εθνικές εκλογές 2023, ο Γιώργος Γεραπετρίτης παραχώρησε δηλώσεις και έκανε λόγο για «εντολή αυτοδυναμίας» από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Οι δηλώσεις του έγιναν την ώρα που η ενσωμάτωση βρισκόταν στο 49,86% με τη Ν.Δ. να προηγείται με 40,92% και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 20,13%.

Ο κ. Γεραπετρίτης σχολίασε πως:

«Θα περιμένουμε τα τελικά αποτελέσματα για να κάνουμε τις οριστικές μας αξιολογήσεις. Διαφαίνεται πάντως ότι η ΝΔ θα έχει μία πολύ σημαντική νίκη. Θέλω να πω ότι ο ελληνικός λαός αξιολόγησε το παρελθόν αλλά ψήφισε για το μέλλον του. Ψήφισε σταθερότητα, συνέπεια, ευημερία. Και θέλω να πω ότι έδωσε με τον τρόπο αυτό μία καθαρή εντολή αυτοδυναμίας στη ΝΔ»

Στη συνέχεια των δηλώσεών του, είπε:

«Θέλω να δεσμευτώ όπως και όλα τα μέλη της κυβέρνησης και της παράταξης, όπως και ο πρωθυπουργός μας θα πει σε λίγο στη δήλωσή του ότι εμείς θα εργαζόμαστε σκληρά, όπως το πράξαμε μέχρι σήμερα για το καλό της πατρίδας μας. Για μας ένα είναι το σημαντικό, να πάει μπροστά η χώρα, η οποία χρειάζεται μεγάλες ρήξεις και η κυβέρνηση της ΝΔ, μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ είναι η μόνη η οποία μπορεί να δεσμευτεί για μεγάλες ρήξεις για μεγάλες αλλαγές και την ευημερία του ελληνικού λαού. Σήμερα ο ελληνικός λαός ψήφισε όχι μόνο για το σήμερα και το αύριο αλλά ψήφισε για τις επόμενες γενιές. Και δεσμευόμαστε με ταπεινότητα, με σοβαρότητα, με εργατικότητα χωρίς καμία έπαρση και αλαζονεία να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά έτσι ώστε να δούμε την πατρίδα μας εκεί που της αξίζει»

Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;