Το launch trailer του Diablo IV σε «προσκαλεί» στην Κόλαση
Με μουσική υπόκρουση από την Billie Eilish!

Τρεις εβδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία, η Activision Blizzard έδωσε στη δημοσιότητα το launch trailer του Diablo IV. Το νέο trailer περιέχει πλούσιο gameplay υλικό από μάχες σε  σκοτεινές περιοχές ενάντια σε επικίνδυνους εχθρούς που θα συναντήσεις στον κόσμο της Sanctuary, την ώρα που η Lilith σε “προσκαλεί” στην κόλαση, υπό την μουσική υπόκρουση του “You Should See Me In A Crown” της Billie Eilish!   

To Diablo 4 είναι η προσπάθεια την Blizzard να επιστρέψει το δημοφιλές franchise στις ρίζες του και θα αφηγηθεί την πιο σκοτεινή ιστορία της σειράς μέχρι σήμερα, με “πρωταγωνίστρια” την Βασίλισσα του Σκότους, Lilith.

Diablo IV

Το Diablo IV θα περιλαμβάνει 5 playable κλάσσεις – Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer -, η κάθε μία με τις δικές της δυνάμεις και skills. O open world χάρτης του παιχνιδιού θα χωρίζεται σε πέντε περιοχές – Scosglen, Dry Steppes, Kehjistan, Fractured Peaks και Hawezar – γεμάτες με πολλά procedurally generated dungeons, τις οποιες θα μπορείς να επισκεφθείς κατά το δοκούν, ενώ για πρώτη φορά θα περιλαμβάνεται και δυνατότητα για μάχες PvP (Player vs Player). Επιπλέον, το παιχνίδι θα υποστηρίζει multiplayer co-op με έως και 4 παίκτες, τοπικό co-op με δύο παίκτες στις κονσόλες, καθώς και cross-play ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Blizzard, μετά την κυκλοφορία θα υπάρχει πλούσιο δωρεάν και επί πληρωμή υλικό. Συγκεκριμένα το Diablo IV θα προσφέρει κάθε χρόνο τέσσερις σεζόν, όπου η κάθε μία θα προσθέτει νέα στοιχεία στο gameplay, νέα questlines με παλιούς και νέους χαρακτήρες, αλλαγές στα classes, βελτιώσεις στο UI και μοναδικά Legendary αντικείμενα, τα οποία μετά το τέλος κάθε σεζόν θα μεταφέρονται στο “Etermal Realm”. Η πρώτη σεζόν είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Ιούλιο, προκειμένου να έχεις τον απαραίτητο χρόνο να ολοκληρώσεις την campaign. 

Diablo IV

Επιπλέον, κάθε σεζόν θα προσφέρει και την δυνατότητα να ξεκλειδώσεις πρόσθετα cosmetics μέσω του Battle Pass, το οποίο θα περιλαμβάνει σε κάθε σεζόν 27 δωρεάν Tiers και 63 Premium Tiers. Τα cosmetics από τα δωρεάν tiers θα μπορείς να τα ξεκλειδώσεις απλά παίζοντας το παιχνίδι, ενώ για να ξεκλειδώσεις τα cosmetics από τα Premium Tiers θα πρέπει να αγοράσεις κάποιο από τα επί πληρωμή Game Passes. Εδώ θα υπάρχουν δύο διαφορετικά επίπεδα: το Premium Battle Pass που θα κοστίζει €9,99 και το Accelerated Battle Pass που θα κοστίζει €24,99.

Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου για PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S και Xbox One.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;