«The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom»: Gamer το τερμάτισε σε χρόνο ρεκόρ
Ο γνωστός speedrunner, gymnast86, ολοκλήρωσε το «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom» σε μόλις 92 λεπτά!

Το «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom» είναι ένα τεράστιο open world παιχνίδι, το οποίο κυκλοφόρησε στις 12 Μαΐου αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, το γνωστό βιντεοπαιχνίδι έχει κάνει τους gamers να χάνονται στον κόσμο του και μπορεί να τους προσφέρει, εν δυνάμει, εκατοντάδες ώρες gameplay. Όμως, ένας gamer ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό!

Ο γνωστός speedrunner gymnast86 αποφάσισε να ακολουθήσει μια διαφορετική προσέγγιση. Αντί να ψάξει κάθε σπιθαμή της Hyrule, έβαλε ως στόχο να ολοκληρώσει το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να κάνει ρεκόρ στον χρόνο που θα το τερμάτιζε. Για να το πετύχει αυτό θα χρησιμοποιούσε κάθε απαραίτητο και διαθέσιμο μέσο.

Έτσι, ο gymnast86, μόλις λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom» ανάρτησε στο κανάλι του στο YouTube το πρώτο speedrun. Στο εν λόγω βίντεο, βλέπουμε τον gamer να τερματίζει τον γνωστό τίτλο σε μόλις 94 λεπτά!

Μπορεί να σου ακούγεται ως εύκολο, αλλά δεν είναι καθόλου!

Το «Tears of the Kingdom» είναι ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι που απαιτεί δεξιότητα, στρατηγική και δημιουργικότητα. Κάτι που κάνει το επίτευγμα του gymnast86 αρκετά αξιοσημείωτο.

Δες όλη την προσπάθειά του!

Μάλιστα, ο ίδιος χθες ανάρτησε ένα ακόμα speedrun του γνωστού βιντεοπαιχνιδιού όπου μείωσε τον ρεκόρ του κατά δύο λεπτά!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;