Η Nintendo ανεβάζει το hype στα ύψη για το επερχόμενο «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom»
Τρίτο και τελευταίο trailer πριν το επίσημο λανσάρισμα.

Συνεχίζοντας να χτίζει το hype πριν το επίσημο λανσάρισμα, η Nintendo εδωσε στη δημοσιοτητα ένα ακόμα trailer, το τρίτο και τελευταίο, για το πολυαναμενόμενο «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom».

Στο «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom» χαράξεις το δικό σου μονοπάτι σου στα αχανή τοπία της Hyrule και στα μυστηριώδη νησιά που επιπλέουν στους απέραντους ουρανούς, ανακαλύπτοντας νέους προορισμούς, αξιοθέατα και γρίφους που θα απαιτήσουν όλη την εξυπνάδα και την επινοητικότητα σου για να τα ξεπεράσεις. Στην περιπέτειά σου θα συναντήσεις γνώριμα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να επαναφέρεις την ειρήνη στο βασίλειο, ενώ οι πολλές νέες ικανότητες του Link θα σου επιτρέψουν να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά όλους τους νέους κινδύνους και απειλές.

Το «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom» θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου αποκλειστικά για Nintendo Switch, μαζί με νέα αξεσουάρ στα χρώματα του Zelda, ενώ λίγο νωρίτερα θα έχει κυκλοφορήσει η ειδική συλλεκτική έκδοση του Nintendo Switch OLED.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
29'
0 - 1
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
85 - 83
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΗΜ
37 - 32
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;