Τέλος εποχής για τα παιχνίδια της σειράς FIFA - Η σειρά θα συνεχίσει ως EA Sports FC
Η Electronic Arts παρουσίασε επίσημα το νέο λογότυπο.

Το «διαζύγιο» ΕΑ και FIFA είχε γνωστοποιηθεί το περασμένο Μάιο, με την EA να ανακοινώνει τότε ότι η σχεδόν τριακονταετής συνεργασία της με την Διεθνή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν θα ανανεωνόταν και πως οι επόμενοι ποδοσφαιρικοί τίτλοι της θα κυκλοφορούσαν κάτω από την επωνυμία EA SPORTS FC.

Χθες, λοιπόν, (6/4) έφτασε η στιγμή της αποκάλυψης του νέου λογοτύπου που σηματοδοτεί και επίσημα την αρχή αυτής της νέας εποχής.

Το επόμενο διάστημα, η επωνυμία EA Sports FC θα κάνει την εμφάνισή της σε μια σειρά από ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, με το πλάνο της EA να περιλαμβάνει διαφημίσεις σε αγώνες της Premier League, της La Liga, της Bundesliga, της Serie A, της Ligue 1, της WSL, της NWSL, της CONMEBOL και πολλές άλλες.

Η αποκάλυψη του νέου λογοτύπου χαιρετήθηκε και από τις τρεις μεγάλες πλατφόρμες του gaming, δηλαδή το PlayStation, το Xbox και το Nintendo Switch, ποστάροντας στους επίσημους λογαριασμούς τους στο Twitter το νέο λογότυπο, στα δικά τους χρώματα.

ενώ το ίδιο έκαναν και από πολλές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και τεράστιοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο το παρόν τους στο νέο franchise που τώρα γεννιέται.

Όσο για το ίδιο το logo ο Nick Wlodyka, επικεφαλής του brand, τόνισε πως θέλουν να αποτελέσει ένα σύμβολο για το άθλημα, ένα σύμβολο πρωτοπορίας και αλλαγής. Η δε έμπνευση για τη σχεδίασή του προήλθε από το ίδιο το παιχνίδι, καθώς τα τρίγωνα έχουν ισχυρή συμβολική σημασία τόσο στο ίδιο στο ποδόσφαιρο, από τις κλασικές τριγωνικές πάσες στις οποίες προπονούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές, μέχρι το ίδιο το DNA της EA Sports όπου το τρίγωνο συμβολίζει τον ενεργό παίκτη σε κάθε αγώνα.

Περισσότερα για τους επερχόμενους τίτλους του franchise θα αποκαλυφθούν τον ερχόμενο Ιούλιο.

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;