Εκλογές 2023: Δωρεάν διέλευση από τα διόδια - Ποιες ημέρες θα ισχύσει το μέτρο
Το μέτρο της δωρεάν διέλευσης θα διαρκέσει έως τις 8:00 το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου, την επομένη δηλαδή των εκλογών.

Δωρεάν διέλευση από τα διόδια αναμένεται τις ημέρες πριν και μετά τις εκλογές για τους ψηφοφόρους που θα χρειαστεί να μετακινηθούν από τον τόπο εργασίας τους προς την περιοχή όπου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι μπάρες των διοδίων θα σηκωθούν από τα ξημερώματα της Παρασκευής 19 Μαΐου, ενώ για τους δικαστικούς αντιπροσώπους θα παρέχεται δωρεάν διέλευση από το πρωί της Πέμπτης 18 Μαΐου, με την επίδειξη των σχετικών εγγράφων. Πρόκειται για ένα μέτρο που στόχο έχει να διευκολυνθούν οι πολίτες στις μετακινήσεις τους προς μεγάλες πόλεις και χωριά, όπου ψηφίζουν.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Πότε θα βγουν τα πρώτα exit polls

Το μέτρο της δωρεάν διέλευσης θα διαρκέσει έως τις 8:00 το πρωί της Δευτέρας 22 Μαΐου, την επομένη δηλαδή των εκλογών.

Το μέτρο αφορά τους υπεραστικούς αυτοκινητόδρομους με διόδια δηλαδή τους παρακάτω άξονες: Ολυμπία Οδός (Ελευσίνα-Πάτρα), Ιόνια Οδός (Αντίρριο-Ιωάννινα), Εγνατία Οδός (Ηγουμενίτσα-Κήποι Έβρου και κάθετοι), Ε65 (Ξυνιάδα-Τρίκαλα) και στην Ε.Ο. Αθήνας-Θεσσαλονίκης δηλαδή Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου (Κλειδί Ημαθίας-Ράχες Φθιώτιδας), Κεντρική Οδός (Σκάρφεια-Ράχες δλδ ο Μαλιακός), Νέα Οδός (Μεταμόρφωση Αττικής-Σκάρφεια).

Πηγή Φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;