Πόπη Τσαπανίδου: «Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την πολιτική ήταν αστραπιαία»
Η Πόπη Τσαπανίδου σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη λίγες ημέρες πριν τις εκλογές 2023.

Η Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (16/5) καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου και παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Εκεί η γνωστή δημοσιογράφος, που πρόσφατα αποφάσισε να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική και τα κοινά, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την απώλεια του συζύγου της και την ανατροφή των τριών της παιδιών.

«Η απόφασή μου να ασχοληθώ με την πολιτική ήταν αστραπιαία. Έγιναν όλα σε χρόνο ντε τε σχεδόν κατά τη διάρκεια της άδειάς μου. Είχα πολύ λίγες μέρες για να αποφασίσω αν θέλω να κάνω το μεγάλο βήμα ή όχι. Υπήρξαν άνθρωποι μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ που μου έκαναν την πρόταση. Κάθισα λίγο και το σκέφτηκα μόνη μου και μετά το είπα στην οικογένειά μου. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό να ακολουθήσω τέτοιον δρόμο. Η λογική μου μου έλεγε να μην ασχοληθώ με την πολιτική αλλά κάτι μέσα μου έλεγε πως αν δεν το κάνω θα το μετανιώσω» είπε αρχικά η Πόπη Τσαπανίδου.

«Η λογική μου μου έλεγε να μην ασχοληθώ με την πολιτική αλλά κάτι μέσα μου έλεγε πως αν δεν το κάνω θα το μετανιώσω» παραδέχτηκε η δημοσιογράφος και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Popi Tsapanidou 💫 (@tsapanidou)

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε τον θαυμασμό στο πρόσωπό της για τη δύναμη με την οποία αντιμετώπισε τις δυσκολίες στη ζωή της, η Πόπη Τσαπανίδου απάντησε:

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια, με κάνεις και κοκκινίζω. Με την ευκαιρία ας απευθυνθούμε σε όλες τις κοπέλες και τους άντρες που είναι μονογονεϊκές οικογένειες. Έχουν έναν πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας αυτοί οι άνθρωποι, ειδικά αν τα παιδιά είναι μικρά.

Όμως θέλει ψυχική δύναμη, την οποία όλοι την έχουμε μέσα μας και τη βρίσκεις, και μία απόφαση ότι εγώ θα τα καταφέρω, θα πάω μπροστά, αποδεχόμενος και τα πάνω και τα κάτω που έχει η ζωή. Στις δυσκολίες να μη λες: Αυτό ήταν, κλάταρα. Δεν είναι πάντα έτσι, έρχονται και καλές στιγμές και πρέπει να τις ζούμε. Εγώ δεν το έκανα αυτό, δεν απολάμβανα τις χαρές, φοβόμουν ότι θα φύγουν και θα ξαναγίνω χάλια».

«Το ζήτημα είναι να τα δεχόμαστε, να είμαστε φίλοι και με τη χαρά και με τη λύπη και με τη στεναχώρια και με τον ενθουσιασμό, για να πηγαίνουμε παρακάτω. Σταθείτε στα πόδια σας, μέρα με τη μέρα η ζωή γίνεται καλύτερη» κατέληξε η Πόπη Τσαπανίδου.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;