My Style Rocks: Η παίκτρια που αποχώρησε από τον διαγωνισμό μόδας
«Εγώ θα διαλέξω το κορίτσι που από την αρχή είπε την αλήθεια της και πορεύτηκε με αυτήν και όχι μία κοπέλα που πήγε να μας ξεγελάσει»

Το concept της ημέρας στο Gala του My Style Rocks ήταν η Eurovision.

Τα κορίτσια έβαλαν τα δυνατά τους και παρουσίασαν στην κριτική επιτροπή εντυπωσιακά outfits εμπνευσμένα από προηγούμενες συμμετοχές του μουσικού διαγωνισμού.

Ωστόσο, η Ειρήνη και η Χαρά ήταν οι δύο παίκτριες που έλαβαν τη χαμηλότερη βαθμολογία και έτσι στάθηκαν μπροστά στους τρεις κριτές, περιμένοντας τα σχόλια και το όνομα εκείνης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Στέλιος Κουδουνάρης και Ηλιάνα Παπαγεωργίου ψήφισαν υπέρ της Ειρήνης, δίνοντάς της τη δυνατότητα να συνεχίσει το ταξίδι της στο My Style Rocks. Αντίθετα, ο Δημήτρης Σκουλός επέλεξε να σώσει τη Χαρά, αφήνοντας αιχμές για τη στάση της Ειρήνης το τελευταίο διάστημα.

«Εγώ θα διαλέξω το κορίτσι που από την αρχή είπε την αλήθεια της και πορεύτηκε με αυτήν και όχι μία κοπέλα που πήγε να μας ξεγελάσει», σχολίασε ο κριτής.

Βέβαια, το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί και η Χαρά ήταν εκείνη που αποχώρησε από το reality μόδας του ΣΚΑΪ.

«Σας ευχαριστώ και χάρηκα πολύ για τη συμμετοχή μου. Πέρασα πολύ ωραία και θεωρώ ότι από το λίγο που γνώρισα τα κορίτσια κατάλαβα ότι καθεμία έχει τα δικά της καλά στοιχεία, καμία δεν είναι κακός άνθρωπος. Αυτό κρατάω εγώ», ανέφερε η Χαρά.

 

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1 
 1