My Style Rocks: «Δεν καταλαβαίνεις τι φοράω και βάζεις κάθε φορά άσσο»
«Κάτι δεν κατάλαβες ε; Γενικά. Τι σου αρέσει πια αγάπη μου εσένα; Κουστουμάκι, πουκαμισάκι;»

Στην πασαρέλα του My Style Rocks ανέβηκε η Όλγα Κοτλιδά, το απόγευμα της Τετάρτης (10/5), στο νέο επεισόδιο του reality μόδας που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, για μια ακόμα φορά, την προσπάθεια της παίκτριας βαθμολόγησε μόλις με “1” η Μέντα Σαϊνη.

Αυτό εξόργισε την Όλγα Κοτλιδά που απάντησε αιχμηρά στη συμπαίκτριά της. «Κάτι δεν κατάλαβες ε; Γενικά. Τι σου αρέσει πια αγάπη μου εσένα; Κουστουμάκι, πουκαμισάκι; Θα με τρελάνεις με τον άσσο. Αισθάνομαι πως δεν καταλαβαίνεις τι φοράω και κάθε φορά βάζεις απλά έναν άσσο που ούτε μπορείς να τον δικαιολογήσεις. Απλά βάζεις τον άσσο. Δικαιολόγησε τον μου για να καταλάβω γιατί δεν έχω καταλάβει τίποτα. Απλά μου λες ένα «δεν μου αρέσει» συνεχόμενα».

«Δεν μου αρέσει το παντελόνι και το από μέσα που φοράει» αποκρίθηκε η Μέλντα με την Όλγα Κοτλιδά να επιμένει πως «δεν καταλαβαίνω τίποτα, Κατερίνα. Ξέρεις, εδώ δεν κρίνεις αν κάτι θα το φορούσες ή όχι. Μήπως έχεις μπερδευτεί σε αυτό. Δεν σου αρέσουν τα ρούχα που, αν πάρουμε ένα ένα τα κομμάτια αυτά, είναι πραγματικά πολύ καλοφτιαγμένα και πολύ ωραία».

«Αναφέρθηκα και είπα ότι αυτό που δεν άρεσε στα μάτια μου ήταν το από μέσα και το παντελόνι. Δεν σχολίασα ποτέ το από πάνω» συμπλήρωσε, επίσης, η νέα διαγωνιζόμενη του My Style Rocks.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
FT
3 - 0
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;