Super League: Η τελευταία αγωνιστική των play off - Η βαθμολογία & οι αγώνες που ξεχωρίζουν
Ολοκληρώνεται με τη 10η αγωνιστική η φετινή Super League - Οι αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο

Τρία «κουτάκια» έχουν μείνει ακόμη ανοικτά στην τελευταία αγωνιστική της πιο συναρπαστικής Super League των τελευταίων (πολλών) χρόνων, με το τοπίο να είναι ξεκάθαρο παντού: η μία από τις δύο ομάδες των τριών ζευγαριών παίζει για δύο αποτελέσματα για να φτάσει στον στόχο της, ενώ η άλλη κυνηγάει υποχρεωτικά μόνο τη νίκη. Αυτά τα παιχνίδια θα γίνουν τέσσερα μόνο εάν ηττηθεί στο ματς-τίτλος η ΑΕΚ. Μόνο έτσι θα αποκτήσει νόημα ο αγώνας Παναθηναϊκός  Άρης, με τους «πράσινους» να αναζητούν σε αυτό το (επιστημονικής φαντασίας) σενάριο αποκλειστικά τη νίκη για να γίνουν αυτοί πρωταθλητές!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Βόλο στην κατάμεστη και… ανυπόμονη «Αγιά Σοφιά» και χρειάζεται απλώς μια ισοπαλία απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα των πλέι οφ για να κατακτήσει τον τίτλο. Μπορεί ο Βόλος, που μετράει οκτώ συνεχόμενες και με κάτω τα χέρια ήττες, να χαλάσει ένα τόσο μεγάλο πάρτι που ετοιμάζουν 35.000 φίλοι της ΑΕΚ εντός γηπέδου και τουλάχιστον άλλοι τόσοι γύρω από αυτό; Εντελώς απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο, γι’ αυτό και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αρη αναμένεται να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Ο τρίτος αγώνας των πλέι οφ έχει ουσιαστικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον κι ας μην κρίνει τίτλο. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό και θέλει μόνο τη νίκη για να κατακτήσει την 3η θέση που δίνει (σίγουρα σε αυτόν) το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ, ακόμη κι αν χάσει το Κύπελλο από την ΑΕΚ. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός χρειάζεται να μην ηττηθεί στην Τούμπα για να τερματίσει 3ος στο πρωτάθλημα, αλλά ακόμη κι αν τα καταφέρει δεν θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Εάν ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το Κύπελλο, οι «ερυθρόλευκοι» και 3οι να βγουν, θα παίξουν μαζί με τον Αρη στο Κόνφερενς Λιγκ. Ενδεικτικό του αποτυπώματος που άφησε φέτος το πρωτάθλημα είναι ότι και τα τρία γήπεδα αναμένονται αύριο κατάμεστα!

Το πρόγραμμα των play off της 10ης αγωνιστικής της Super League

ΚΥΡΙΑΚΗ

20:00 ΑΕΚ – Βόλος
20:00 Παναθηναϊκός – Άρης
20:00 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Η βαθμολογία

  1. ΑΕΚ 80
  2. Παναθηναϊκός 77
  3. Ολυμπιακός 70
  4. ΠΑΟΚ 67
  5. Άρης 50
  6. Βόλος 40

Με πληροφορίες από kathimerini.gr

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;