Πρότυπα Σχολεία: Σήμερα τα αποτελέσματα για την εισαγωγή μαθητών
Την Τετάρτη, 10 Μαΐου, αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για την εισαγωγή μαθητών στα Πρότυπα Σχολεία - Πώς θα ειδοποιηθούν οι ενδιαφερόμενοι

Σήμερα, Τετάρτη 10 Μαΐου, αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων των υποψηφίων μαθητών για την εισαγωγή στα Πρότυπα Σχολεία.

Οι υποψήφιοι για τα Πρότυπα Σχολεία ήταν 9.392, ενώ οι θέσεις που είναι κενές για να καλυφθούν φτάνουν τις 1.696.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν με SMS στο κινητό που είχαν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησης για τη βαθμολογία των υποψηφίων και τη σειρά κατάταξης στο σχολείο επιλογής τους. Παράλληλα, μπορούν να ενημερωθούν από την πλατφόρμα των αιτήσεων https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/aitese-eisa.

Η είσοδος στην πλατφόρμα γίνεται με τη χρήση των κωδικών taxisnet. Από την ιστοσελίδα της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) https://depps.minedu.gov.gr/.

Μετά την κύρωσή τους από τα Επιστημονικά Εποπτικά Συμβούλια των οικείων σχολικών μονάδων τα αποτελέσματα τόσο για τους επιτυχόντες όσο και για τους επιλαχόντες θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες των Πρότυπων Σχολείων.

Στην περίπτωση ύπαρξης ισοβαθμιών, οι υποψήφιοι κατατάσσονται με σειρά επιτυχίας σύμφωνα με τον τυχαίο αριθμό που θα αποδοθεί σε κλήρωση.

Πρότυπα Σχολεία: Επίδειξη απαντητικών φύλλων

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παρ. 21 του κεφ. Β1α της Υ.Α. 22270/Δ6/14-3-2022 (Β’ 1144), με απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων ορίζεται ο χρόνος, ο τόπος και η διαδικασία επίδειξης των απαντητικών φύλλων των μαθητών, για τα οποία οι γονείς/κηδεμόνες επιθυμούν να λάβουν γνώση.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα υποβάλλουν αίτηση στο Αυτοτελές Τμήμα Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (σ.σ. πέρσι υπέβαλαν αίτηση από από 1 έως 10 Σεπτεμβρίου), προκειμένου να λάβουν γνώση του απαντητικού φύλλου. Τον Σεπτέμβριο θα προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα, εντός του οποίου θα γίνει η επίδειξη των απαντητικών φύλλων, καθώς και λοιπές λεπτομέρειες για τη διαδικασία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΩ

Πηγή φωτογραφιών & cover photo: Intime

Δείτε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 2 
 1 
 1 
 1