Φοιτητικές εκλογές 2023 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Φοιτητικές εκλογές 2023 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Η ομάδα του neolaia.gr παρακολουθεί για ακόμη μια φορά τις εξελίξεις και σας μεταδίδει σε ζωντανό χρόνο (LIVE) τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών!

Φοιτητικές εκλογές 2023 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ανά παράταξη (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ)

Φοιτητικές εκλογές 2023 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ανά παράταξη (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΠ – ΝΔΦΚ)

Οι κάλπες για τις φοιτητικές εκλογές 2023 άνοιξαν από τις 07:00 το πρωί και έκλεισαν στις 19:20 το απόγευμα. Οι εκλογές που έχουν χαρακτηρίσει τη φοιτητική ζωή, επέστρεψαν και φέτος για να αναδείξουν τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Φοιτητικών Συλλόγων.

Φοιτητικές εκλογές 2023 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ για τα ΑΕΙ

Το neolaia.gr θα αναρτήσει τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών ανά ΑΕΙ μετά τις 19:00 και θα τα ανανεώνει μέχρι το πρωί 11/05. Μείνετε συντονισμένοι στο παρόν άρθρο για να τα δείτε πρώτοι/-ες!

Φοιτητικές εκλογές 2023 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ μόνο στο neolaia.gr

Το neolaia.gr δίνει και φέτος «ραντεβού» με φοιτητές και φοιτήτριες της χώρας για τις φοιτητικές εκλογές 2023! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, παρακολουθούμε και θα σας αναμεταδίδουμε σε live χρόνο τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών 2023 συγκεντρωτικά και ανά Πανεπιστημιακό Ίδρυμα!

Παραμείνετε συντονισμένοι/-ες την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 στο neolaia.gr και δείτε σε πραγματικό χρόνο (LIVE) όλες τις εξελίξεις, αλλά και τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών , λεπτό προς λεπτό, μετά το κλείσιμο της κάλπης και την καταμέτρηση! Όλα τα νέα, οι ειδήσεις και τα αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών είναι και φέτος μόνο στο neolaia.gr!

Μπορείτε να μας στέλνετε μηνύματα, δελτία τύπου, άρθρα, απόψεις σας, φωτογραφίες και βίντεο στα: info{at}neolaia.gr και c.ksepapadea{at}neolaia.gr

Φοιτητικές εκλογές 2023 Τι πρέπει έχω μαζί μου για να ψηφίσω;

Για μπορέσει να ψηφίσει ένας φοιτητής ή μία φοιτήτρια στις φοιτητικές εκλογές 2023 πρέπει να έχει μαζί του και να επιδείξει στην εφορευτική επιτροπή αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Ο φοιτητής/φοιτήτρια απαγορεύεται να ψηφίσει με την επίδειξη ΠΑΣΟ ή φοιτητικής ταυτότητας μόνο.

Φοιτητής χωρίς αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, επιτρέπεται να ψηφίσει με βεβαίωση από την γραμματεία του τμήματος μετά από έλεγχο της καρτέλας του φοιτητή στις Γραμματείες.

Πού μπορώ να ψηφίσω;

Οι αίθουσες-εκλογικά κέντρα, όπου λαμβάνουν χώρα οι φετινές φοιτητικές εκλογές, έχουν ανακοινωθεί από το Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου δύο μέρες περίπου πριν τις εκλογές.

Σημειώνεται ότι, σήμερα, Τετάρτη 10 Μαΐου, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα.

Αναβολή μαθημάτων στα Πανεπιστήμια την Τετάρτη 10/05

Φοιτητικές εκλογές 2023

Οι Ενημερώσεις από τα Πανεπιστήμια έχουν ως εξής:

ΑΠΘ

Σας ενημερώνουμε ότι οι φοιτητικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023.

Σύμφωνα με το άρθρο 12 του Εσωτερικού Κανονισμού του ΑΠΘ, ΦΕΚ 1099/2000, την ημέρα διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών δεν πραγματοποιούνται (διακόπτονται) τα μαθήματα.

ΕΚΠΑ

Σύμφωνα με την τελευταία απόφαση της Συγκλήτου περί καθορισμού διακοπών/αργιών, δεν θα διεξαχθούν μαθήματα κατά την ημέρα των Φοιτητικών Εκλογών (10.05.2023) και την επομένη (11.05.2023).

Πάντειο

Την Τετάρτη 10 Μαΐου θα διεξαχθούν οι φοιτητικές εκλογές με φυσική παρουσία και δεν θα γίνουν μαθήματα. Οι διοικητικές υπηρεσίες θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΠΑΠΕΙ

Γίνεται γνωστό ότι την Τετάρτη 10 Μαΐου, δεν θα πραγματοποιηθεί η διδασκαλία των μαθημάτων, λόγω των φοιτητικών εκλογών.

ΟΠΑ

Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 δεν θα πραγματοποιηθούν τα προπτυχιακά μαθήματα, λόγω της διεξαγωγής των φοιτητικών εκλογών.

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Σας ενημερώνουμε ότι οι φοιτητικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023.

Ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθεί η διδασκαλία των μαθημάτων των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Τα μαθήματα των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Σας ενημερώνουμε ότι οι φοιτητικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν την

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Σύμφωνα με την παρ.6 του άρθρο 20 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, δεν θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα, λόγω των γενικών φοιτητικών εκλογών.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι οι φοιτητικές εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023. Παρακαλούνται οι Γραμματείες των Τμημάτων να φροντίσουν να παραμείνουν ανοιχτές μέχρι το πέρας της διαδικασίας, για την εξυπηρέτηση των φοιτητών. Την ημέρα των εκλογών δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα.

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα.

Πανεπιστήμιο Πατρών

Το Πρυτανικό Συμβούλιο, στην υπ΄αριθ. 128/4.5.2023 συνεδρίασή του, λαμβάνοντας υπόψη την παρ. 2 του άρθρου 26 του Εσωτερικού Κανονισμού του Ιδρύματος, αποφάσισε ομόφωνα ότι την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, ημέρα διενέργειας των φοιτητικών εκλογών, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, εργαστηριακές, κλινικές, φροντιστηριακές ασκήσεις και εκπαιδευτικές ασκήσεις υπαίθρου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους φοιτητές να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

ΠΑΜΑΚ

Κατά την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023, δεν θα πραγματοποιηθεί η διδασκαλία των μαθημάτων.

Φοιτητικές εκλογές 2023 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ στο neolaia.gr

Παραμείνετε συντονισμένοι/-ες σήμερα, Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 στο neolaia.gr και δείτε σε πραγματικό χρόνο (LIVE), μέσα από το παρόν άρθρο, τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών (συγκεντρωτικά ανά Ίδρυμα και ανά Σύλλογο) μετά το κλείσιμο της κάλπης και την καταμέτρηση! Όλα τα νέα, οι ειδήσεις και τα αποτελέσματα των Φοιτητικών Εκλογών είναι και φέτος μόνο στο neolaia.gr!

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητικές εκλογές 2023 πραγματοποιούνται για πρώτη φορά φέτος μέσω ενιαίου ψηφοδελτίου και άρα χωρίς τα ξεχωριστά ψηφοδέλτια.

Συντονιστείτε στο neolaia.gr και δείτε πρώτοι/ες τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1