Eurovision 2023 - Victor Vernicos: Η πρόβα του έγινε viral - «Δεν καταλαβαίνω ούτε λέξη»
Η πρόβα του Victor Vernicos για τη Eurovision 2023 έγινε το απόλυτο viral με αρκετά καυστικά και αρνητικά σχόλια από τους φανς.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον Β’ Ημιτελικό της Πέμπτης 11 Μαΐου για τη Eurovision 2023, όπου ο Victor Vernicos θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μία θέση για τον τελικό της διοργάνωσης. Τα στοιχήματα, ωστόσο, δίνει την ελληνική αποστολή να μένει εκτός τελικού και, μάλιστα, η πρόβα του 16χρονου τραγουδιστή έχει γίνει viral!

Με τις πρόβες των συμμετεχόντων να έχουν ολοκληρωθεί και έχουν αρχίσει να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Κάποιες από αυτές έχουν ξεχωρίσει και έχουν εκτινάξει τις συμμετοχές, ενώ άλλες πάλι έχουν δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει το βίντεο από την πρόβα του Victor Vernicos που εκπροσωπεί την Ελλάδα με το «What They Say»!

Αρκετοί ήταν οι χρήστες του Twitter που τόνισαν ότι δεν καταλαβαίνουν λέξη από όσα λέει ο νεαρός τραγουδιστής, ενώ άλλοι δεν καταλαβαίνουν τη συγκεκριμένη επιλογή για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2023. Παράλληλα και με χιουμοριστική διάθεση, πολλοί διερωτώνται «τι γλώσσα μιλάει;».

Πηγή cover photo: Twitter

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;