Eurovision 2023: Τι δείχνουν τα στοιχήματα & οι προβλέψεις μία εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό
Eurovision 2023: Ποιες χώρες αναμένεται να περάσουν από τους δύο Ημιτελικούς; - Το μεγάλο φαβορί για τη νίκη

Μία μόλις εβδομάδα έχει απομείνει για τον Μεγάλο Τελικό του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2023. Οι προετοιμασίες και οι πρόβες των 37 αποστολών συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στην M&S Bank Arena στο Λίβερπουλ, ενώ στα γραφεία στοιχημάτων γίνεται χαμός τα τελευταία 24ωρα με τις χώρες να αλλάζουν συνεχώς θέσεις τόσο για το ποιες θα περάσουν από τους Ημιτελικούς, όσο και στην τελική κατάταξη.

Καθώς το Σάββατο 13 Μαΐου θα διεξαχθεί ο Μεγάλος Τελικός του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού, είπαμε να ρίξουμε μία ματιά στο τι δείχνουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Ποιες χώρες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις και διεκδικούν τη νίκη; Ποιες χώρες προκρίνονται από τους δύο Ημιτελικούς και ποιες μένουν οριακά εκτός; Τι συμβαίνει με Ελλάδα και Κύπρο;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η Σουηδία με τη Loreen εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη θέση και να είναι το απόλυτο φαβορί του διαγωνισμού. Μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης πρόβας, η Σκανδιναβική χώρα διεκδικεί ανοιχτά ακόμα μία νίκη στον θεσμό. Να σημειωθεί, όμως, πως το τραγούδι «Tattoo» σημειώνει μία σταθερά πτωτική πορεία τις τελευταίες ημέρες.

Αντιθέτως, ανοδικά κινείται τις τελευταίες ώρες η Φινλανδία. Ο 29χρονος ράπερ Käärijä, που βρίσκεται στη 2η θέση των στοιχημάτων, εντυπωσίασε με το τραγούδι του «Cha Cha Cha». Το τραγούδι αναμένεται να ξεσηκώσει κοινό και τηλεθεατές το βράδυ του Β’ Ημιτελικού και η ανταπόκριση που θα δεχθεί εκεί μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα του τελικού.

Στην τρίτη θέση των αποδόσεων σκαρφάλωσε μετά την πρόβα της η Γαλλία, καθώς η La Zarra άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και έδωσε το μήνυμα ότι μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και την πρωτιά. Την πεντάδα κλείνουν η Ουκρανία και η Ισπανία, ενώ ακολουθούν η Νορβηγία, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Αυστρία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Με την Κύπρο και την Ελλάδα να είναι μέχρι στιγμής εκτός της τελικής 15αδας στη Eurovision 2023.

Eurovision 2023

Σε ό,τι αφορά τον Α’ Ημιτελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, «περίπατο» φαίνεται πως θα κάνουν Φινλανδία, Σουηδία, Νορβηγία και Ισραήλ. Παράλληλα, άνετη πρόκριση προβλέπεται και για Τσεχία, Μολδαβία και Σερβία. Σε ό,τι αφορά τα τρία τελευταία «εισιτήρια» για τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision 2023, η μάχη θα δοθεί ανάμεσα σε Ελβετία, Κροατία, Πορτογαλία και Ολλανδία.

Eurovision 2023

Η Ελλάδα με τον Victor Vernicos και η Κύπρος με τον Andrew Lambrou διαγωνίζονται στον Β’ Ημιτελικό στις 11 Μαΐου. Η Κύπρος φαίνεται να προκρίνεται με αρκετή άνεση, μάλιστα είναι πιθανόν να κερδίσει και τον Ημιτελικό της. Από την άλλη, τα δεδομένα για την Ελλάδα δεν είναι ευοίωνα, αφού αυτή τη στιγμή η συμμετοχή της χώρας μας  έχει υποχωρήσει στη 12η θέση για τον Ημιτελικό αυτό της Eurovision 2023.

Eurovision 2023

Αυστρία, Αυστραλία, Κύπρος, Αρμενία, Σλοβενία, Λιθουανία, Γεωργία και Βέλγιο θα δώσουν το παρών στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου. Για το εισιτήριο της πρόκρισης θα δώσουν μάχη Πολωνία, Δανία, Εσθονία και Ελλάδα.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1