Το Double Dragon επιστρέφει μαζί με τους Billy και Jimmy
Ο νέος τίτλος θα υιοθετεί και στοιχεία roguelite, ενώ θα έχει συνολικά 13playable χαρακτήρες.

Σχεδόν από το πουθενά οι Modus Games και η Secret Base ανακοίνωσαν την επιστροφή του θρυλικού franchise των coin-op μέσα στο καλοκαίρι. Στο νέο παιχνίδι Double Dragon, με τίτλο Rise of the Dragons, πρωταγωνιστούν ξανά οι δύο γνωστοί μαχητές, ο Billy και ο Jimmy, όμως αυτή τη φορά θα μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 11 ακόμα playable χαρακτήρες, μεταξύ των οποίων η Marian, η κοπέλα του Billy από το πρώτο Double Dragon, και ο Uncle Martin.

Ο κάθε χαρακτήρας θα έχει τις δικές του ξεχωριστές ειδικές κινήσεις, combos, δυνάμεις και αδυναμίες. Εσύ, θα μπορείς να διαλέξεις δύο μαχητές που θα μπορείς να τους εναλλάσσεις κατά τη διάρκεια της μάχης, αλλά και να τους χρησιμοποιήσεις ταυτόχρονα για πιο καταστροφικά combos. Φυσικά, ο τίτλος θα προσφέρει και υποστήριξη για τοπικό co-op δύο παικτών, ενώ για πρώτη φορά θα υιοθετεί και roguelite στοιχεία επιτρέποντάς σου να αναβαθμίσεις του χαρακτήρες, αγοράζοντας upgrades, αλλά και να διαλέξεις κατά το δοκούν τη σειρά των αποστολών, κάτι που θα έχει άμεσες επιπτώσεις στη διάρκειά τους, στον αριθμό των εχθρών και στη δυσκολία.

Double Dragon

H ιστορία του παιχνιδιού διαδραματίζεται το έτος 199X, σε μία κατεστραμμένη από πυρηνικό πόλεμο Νέα Υόρκη. Στα συντρίμμια της πόλης κυριαρχούν οι εγκληματικές οργανώσεις, τρομοκρατώντας τους πάντες, καθώς αγωνίζονται μεταξύ τους για την κυριαρχία. Μη διατεθειμένοι να υποστούν άλλο αυτή την κατάσταση, οι νεαροί Billy και Jimmy Lee αναλαμβάνουν να επαναφέρουν την τάξη στην πόλη τους, διώχνοντας μία και καλή τις συμμορίες.

Το Double Dragon Gaiden: Rise Of The Dragons θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023 για PC, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και Nintendo Switch.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;