Πέτρος Κωστόπουλος: «Δούλεψα πέντε χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο - Δεν το εκτιμώ καθόλου»
Πέτρος Κωστόπουλος: Όσα αποκάλυψε στο πλατό του «The 2night Show».

Το βράδυ της Τρίτης (3/5) ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2night Show» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις αλλαγές που ήρθαν στην ζωή του μετά τον χωρισμό του και την οικονομική καταστροφή που βίωσε.

«Ο χωρισμός έφερε 100 άσχημα πράγματα και δύο τρία καλά. Και η οικονομική καταστροφή. Απαλλάχτηκα από μία σειρά από παρέες που δεν ήθελα να έχω -που τότε έκανα αναγκαστικά λόγω θέσης- και το δεύτερο ήταν ότι τα παιδιά μου αναγκάστηκαν να δουλέψουν με τη μία. Όταν είσαι σε μία τέτοια κατάσταση δημοσιότητας, είναι πάρα πολλές χλιδάτες παρέες που θέλουν τέτοιους ανθρώπους στην παρέα τους. Όχι, δεν ήρθαν άνθρωποι να μού δώσουν λεφτά. Εξατμιζόλ. Ένας φίλος μου μου καθάρισε τα δικηγορικά μου. Ο τζίρος της ΙΜΑΚΟ ήταν τότε 60 εκατομμύρια» είπε ο Πέτρος Κωστόπουλος και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Δεν είναι ανάγκη να σού δώσει κάποιος λεφτά αν χρειαστείς. Ήταν ένα τηλέφωνο ότι λυπάμαι για αυτό που έπαθες, αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Ανακουφίστηκα. Ποτέ δεν άφησα τις κανονικές παρέες που είχα από παλιά».

 

 

 

Επιπλέον, ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περίοδο που εργάστηκε ως επιστημονικός σύμβουλος στο Ευρωκοινοβούλιο αποκαλύπτοντας ότι ο μισθός που έπαιρνε από το ευρωκοινοβούλιο ήταν διπλάσιος του Έλληνα πρωθυπουργού και τετραπλάσιος ενός ευρωβουλευτή!

«Δούλεψα 5 χρόνια στο Ευρωκοινοβούλιο ως επιστημονικός σύμβουλος στη σοσιαλιστική ομάδα σε θέματα διεθνούς οικονομικής πολιτικής… Αυτό που μού έχει μείνει από το Ευρωκοινοβούλιο, δεν το εκτιμώ καθόλου. Δεν κάνουν τίποτα, οι αποφάσεις τους είναι συμβολικές…

Τότε έκαναν μια απάτη που την κατάλαβα μετά. Για να καταλάβεις, εγώ έπαιρνα μισθό διπλάσιο του Πρωθυπουργού και τετραπλάσιο των Ευρωβουλευτών. Έριχναν μια υπογραφή, αυτοί έπαιρναν λεφτά, νοίκιαζαν ένα διαμέρισμα και έλεγαν ότι μένουν σε ξενοδοχείο. Το είχα πει στον Παπανδρέου και είχε γίνει “Τούρκος”. Δεν τους ήλεγχαν. Είναι περισσότερο μια αίθουσα δημοσίων σχέσεων παρά αποφάσεων», ανέφερε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Kostopoulos (@petroskostopoulos)

«Γενικά δεν έχω μια εκτίμηση. Δεν είναι κακοί άνθρωποι, αλλά δεν είναι αποφασιστικοί. Πιστεύω ότι από τότε έχει αλλάξει, αλλά κοιτάζοντας το αποφασιστικό κομμάτι, δεν έχει αλλάξει κάτι. Και τότε δεν πήγαιναν μαϊντανοί, δεύτεροι, τρίτοι όπως τα τελευταία χρόνια. Ήταν τότε ο Κύρκος, ο Τσάτσος, περάσανε και άλλοι πολλοί μεγάλοι άνδρες της Ελλάδος. Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω», πρόσθεσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

«Βλέπω ανθρώπους που λειτουργούν διαφημιστικά, όπως ο Γεωργούλης», κατέληξε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;