Σταύρος Σβήγκος: «Πρέπει να προετοιμάσεις το παιδί σου για την κοινωνία»
«Με το γιο μου έχουμε κατέβει σε πορεία», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Το βράδυ της Δευτέρας (1/5) ο ηθοποιός Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει αναπτύξει με τονν πεντάχρονο πλέον γιο του.

«Η επικοινωνία έχει πάει σε άλλο επίπεδο πια. Είναι κάτι που μπαίνει πάνω από όλα. Ήδη στεναχωριέμαι που του χρόνου για ένα διάστημα θα έχω γεμάτο πρόγραμμα. Από την άλλη είναι νιώθω και πολύ μεγάλη ευθύνη. Πρέπει να προετοιμάσεις το παιδί σου για την κοινωνία και εγώ είμαι κατά της γυάλας. Θέλω να ξέρει τι γίνεται για να μπορεί στο μέλλον να πάρει θέση στα πράγματα και να μην έχει άγνοια. Έχουμε κατέβει σε πορεία. Με έχει ρωτήσει “γιατί οι αστυνομικοί βαράνε τους ανθρώπους”. Του εξήγησα χωρίς να του κρύψω την αλήθεια, αλλά χωρίς να τον βάλει να πάρει θέση. Του είπα για τα Τέμπη», ανέφερε ο ηθοποιός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stavros Svigkos (@stavros_svigkos)

Στη συνέχεια ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε για τους δικούς του γονείς, λέγοντας:

«Μιλάγαμε με τους γονείς μου. Το πατρικό μου ήταν πάνω από το συνεργείο του πατέρα μου. Τώρα το ανακαινίζω και θα μείνω ξανά εκεί που μεγάλωσα. Ο πατέρας μου και ο αδερφός μου είναι φανοποιοί. Έχω τελειώσει και εγώ μηχανικός αυτοκινήτων. Θυμάμαι τον πατέρα μου που μας έκανε εντριβή όταν αρρωσταίναμε και το χέρι του ήταν σα γυαλόχαρτο. Ακόμα του ζητάω να με τρίψει».

 

 

 

 

Σε κάποιο άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε την απορία του για τον σάλο που προκλήθηκε με μία φωτογράφιση του ηθοποιού:

«Κάποια στιγμή έκανες μία φωτογράφιση δηλώνοντας συμφιλιωμένος με τη θηλυκή σου πλευρά. Γιατί φάνηκε παράξενο αυτό σε κάποιους; Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με τη θηλυκή μου πλευρά».

Με τη σειρά του ο Σταύρος Σβήγκος εξήγησε τα εξής:

«Με ρώτησαν για την φωτογραφία και είπα “συμφιλιώθηκα με την γυναικεία μου πλευρά”. Ότι έβαλα γυαλιά, που μοιάζουν πιο πολύ γυναικεία και μια πετσέτα στο κεφάλι. Η φωτογραφία δεν κρύβει κανένα μήνυμα και δεν υπάρχει καμία σκέψη στο μυαλό μου. Το είπα και προβοκατόρικα, για το πόσο κακό έχουν κάνει τόσα χρόνια οι γενιές που προωθούσαν την ματσίλα και τον βαρβάτο άντρα και δεν κοιτούσαμε τις ευαισθησίες μας, γιατί ένας άνθρωπος που καταλήγει από το να δέρνει την γυναίκα του μέχρι οτιδήποτε, ουσιαστικά είναι ο πιο φοβισμένος από όλους και αυτός είναι που έχει χάσει τον έλεγχο. Αυτό πρέπει να σταματήσει και να κοπεί.

Είναι θέμα σεβασμού. Ήθελα να θίξω το θέμα του σεβασμού του ανδρικού στο γυναικείο φύλο. Πιστεύω και στην ισότητα 100% και δεν θα πω ότι μια γυναίκα είναι πιο πάνω από εμένα, ούτε εγώ πιο πάνω από εκείνη. Είμαστε ακριβώς το ίδιο. Μας θεωρώ ίσους 100%».

Έπειτα, ο παρουσιαστής από την πλευρά τουα απάντησε:

«Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να γεννηθώ γυναίκα. Το θέλω πάρα πολύ. Θα ήθελα κι εγώ να τη ζήσω αυτή τη φάση».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;