Νικολέττα Καρρά: «Ήταν μια δύσκολη τριετία - Γενικά η ζωή μου είναι πάνω κάτω»
Όσα είπε η Νικολέττα Καρρά στο «The 2night Show».

Το βράδυ της Δευτέρας (1/5) η Νικολέττα Καρρά βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night Show» και μεταξύ άλλων μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη δύσκολη τριετία που πέρασε.

«Ήταν και ο κορωνοϊός που ήταν δύσκολος για όλους μας. Το άλλο ήταν ότι με πέτυχε μετά από τον χωρισμό από τον γάμο μου. Το τρίτο ήταν το επαγγελματικό που είχε σταματήσει λόγω των συνθηκών και του κορωνοϊού, οπότε ήταν όλα λίγο μαζί. Ήταν μια δύσκολη τριετία, ζόρικη. Είχα ξεκινήσει λίγο πιο πριν να πηγαίνω σε ειδικό έτσι κι αλλιώς. Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη ψυχολογική βοήθεια από επαγγελματία», είπε η ηθοποιός και πρόσυε:

 «Υπήρχαν στιγμές που κοιτούσα το ταβάνι κι έλεγα πώς θα τελειώσει αυτό; Γενικά η ζωή μου είναι πάνω κάτω. Εύχομαι από εδώ και πέρα να είναι πιο ομαλά τα πράγματα. Έχω περάσει πολύ όμορφα αλλά και πολύ δύσκολα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Karra (@nicolekarra_official)

«Λένε ότι αν μας συμβαίνει κάτι συνεχόμενο, μάλλον κάτι κάνουμε εμείς συνεχόμενα, οπότε το προκαλούμε. Είμαι ένας άνθρωπος των άκρων γενικά. Με καθορίζει το συναίσθημα, είμαι ή του πολύ ή του καθόλου. Όταν είσαι έτσι ακραίος, υποθέτω ότι φέρνει και ακραίες καταστάσεις. Από εκεί και πέρα έχουν συμβεί και πράγματα που δεν φταίω εγώ, δεν τα ελέγχουμε όλα», πρόσθεσε η Νικολέττα Καρρά.

Κλείνοντας η Νικολέττα Καρρά αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Φώτο Πιττατζή, λέγοντας:

«Μπορεί να βολεύει η ατάκα “φταίνε και οι δύο”. Είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα και διαφέρει από ζευγάρι σε ζευγάρι. Όπου έχει υπάρξει συναίσθημα δεν υπάρχει λογικό. Τρέχα γύρευε ποιος έχει δίκιο και άδικο. Αισθάνομαι ότι είμαι σε μια ηλικία, μεγαλώνουμε πια και κουβαλάμε βάρος στην πλάτη μας. Όσο μεγαλώνεις αυτά που μπορείς να υπομείνεις είναι λιγότερα. Έχει συμβεί σε εμένα και το έχω διαπιστώσει σε όλους τους τομείς. Δεν έχω αντοχές για πολλά πράγματα».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;