Eurovision 2023: «Έκλεψε» τις εντυπώσεις στην πρώτη πρόβα η αποστολή της Κύπρου
Η πρώτη πρόβα στη Eurovision 2023 του Andrew Lambrou για την Κύπρο με το κομμάτι «Break A Broken Heart» άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η συμμετοχή της Κύπρου με τον Andrew Lambrou και το τραγούδι «Break A Broken Heart» έκλεισε τον κύκλο των αποψινών προβών για την Eurovision 2023. Ο Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Μουσικής θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ από τις 9 Mαΐου έως και το Σάββατο 13 Μαΐου, όπου και θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο, εμφανίστηκε μόνος του πάνω στη σκηνή. Ο Andrew Lambrou φορά ένα μαύρο σύνολο χωρίς μανίκια και με ανοιχτό ντεκολτέ και στον λαιμό του κρεμόταν ένας σταυρός. Κατά την διάρκεια της ερμηνείας του, στο φόντο υπήρχαν LED στα οποία εναλλάσσεται ένας καταρράκτης και ένα πύρινο τοπίο με τεράστιες φλόγες. Φυσικά η εμφάνιση περιείχε και πυροτεχνήματα. Μάλιστα, είδαμε τις πρώτες αληθινές φλόγες στην σκηνή του M&S Bank Arena.

Ο Andrew ερμηνευτικά ήταν εξαιρετικός, χαρίζοντας ένα δυναμικό φινάλε στον κύκλο των προβών για τη Eurovision 2023.

@eurovision Red lights, flashes, Andrew Lambrou rises out of the ashes ☄️🇨🇾 #Eurovision2023 #Eurovision @Andrew Lambrou ♬ original sound – Eurovision

Να σημειωθεί πως η Ελλάδα και η Κύπρος θα διαγωνιστούν στον Β’ Ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;