Eurovision 2023: Μεγάλο φαβορί η Σουηδία - Οι θέσεις Ελλάδας και Κύπρου
Eurovision 2023: Η Σουηδία μεγαλώνει τη διαφορά της από τη δεύτερη Νορβηγία στα στοιχήματα, ενώ η Γαλλία συνεχίζει την εκπληκτική άνοδό της.

Καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τη Eurovision 2023, τα στοιχήματα και οι προβλέψεις των φαν δίνουν και παίρνουν. Μάλιστα, η διαφορά ανάμεσα στα δύο μεγάλα φαβορί φαίνεται να ανοίγει κατά πολύ.

Το απόλυτο και ακλόνητο φαβορί της φετινής διοργάνωσης φαίνεται να είναι Σουηδία, η οποία στα στοιχήματα έχει ξεπεράσει κατά πολύ την Φινλανδία. Παράλληλα, οι πέντε χώρες που παραμένουν στην κορυφή της σχετικής λίστα είναι οι ίδιες με την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με το ελληνικό fan club της Eurovision.

Οι πιθανότητες για μια δεύτερη νίκη της Loreen ξεπερνούν το 43%, ένα σημαντικό ποσοστό τρεις εβδομάδες πριν τον μεγάλο τελικό. Από την άλλη, Φινλανδία και Ουκρανία βλέπουν τις αποδόσεις τους για νίκη να μεγαλώνουν και να απομακρύνονται από την κορυφή.

Η Γαλλία είναι η χώρα που έχει σημειώσει την μεγαλύτερη άνοδο σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα καθώς η La Zarra και το «Évidemment» φαίνεται να κερδίζει σιγά σιγά τους φανς της Eurovision 2023. Έχει καταφέρει να ανέβει στην τέταρτη θέση των αποδόσεων και να αφήνει πίσω της δύο χώρες που μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μέσα στην κορυφαία πεντάδα.

Επίσης, η Νορβηγία προσπερνά την Ισπανία και βρίσκεται στην πέμπτη θέση των αποδόσεων για τη νίκη, με την τελευταία να συμπληρώνει την πρώτη εξάδα σημειώνοντας σημαντική πτώση.

Eurovision 2023

Eurovision 2023: Σε ποια θέση βρίσκονται Ελλάδα και Κύπρο;

Η Ελλάδα αυτή την εβδομάδα παρουσιάζει μικρή πτώση στην θέση της στον πίνακα της τελικής κατάταξης για τη Eurovision 2023 και βρίσκεται πλέον στην 30η θέση. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο 16χρονος Victor Vernicos με το τραγούδι «What They Say»

Παράλληλα, ο Andrew Lambrou και το «Break A Broken Heart», που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο, βρίσκονται πλέον στις παρυφές της πρώτης 20αδας των αποδόσεων με την κυπριακή αποστολή να είναι αισιόδοξη για τις επόμενες ημέρες.

H Ελλάδα και η Κύπρος βρίσκονται με άνεση στην πρώτη δεκάδα στον ημιτελικό και φαίνεται να έχουν στο «τσεπάκι» το εισιτήριό τους για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 13 Μαΐου.

Και οι δύο χώρες θα διαγωνιστούν στον Β’ Ημιτελικό την Πέμπτη 11 Μαΐου.

Με πληροφορίες από ogae greece

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;