Αυστραλία: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο 46χρονος παρουσιαστής του MasterChef
Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα Network 10 την ημέρα που επρόκειτο να προβληθεί η πρεμιέρα του MasterChef.

Ο βραβευμένος σεφ και παρουσιαστής του MasterChef Australia, Jock Zonfrillo πέθανε ξαφνικά, σε ηλικία 46 ετών.

Ο Zonfrillo εργάστηκε σε φημισμένα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο προτού ανοίξει το δικό του στην Αυστραλία.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τον ραδιοτηλεοπτικό φορέα Network 10 την ημέρα που επρόκειτο να προβληθεί η πρεμιέρα του MasterChef για το 2023, όπως αναφέρει το BBC.

Ο Zonfrillo άφησε πίσω του τη σύζυγό του Lauren Fried και τα τέσσερα παιδιά του, τα οποία σε δήλωσή τους ανέφεραν ότι οι καρδιές τους είναι «συντετριμμένες».

«Για όσους βρέθηκαν στο δρόμο του, έγιναν σύντροφοί του ή είχαν την τύχη να είναι η οικογένειά του, κρατήστε αυτόν τον περήφανο Σκωτσέζο στις καρδιές σας όταν θα πιείτε το επόμενο ουίσκι σας», ανέφερε η οικογένεια.

Ο Zonfrillo βρέθηκε νεκρός σε σπίτι στη Μελβούρνη, όταν η αστυνομία πραγματοποίησε έλεγχο για να δει αν είναι καλά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Η αστυνομία της Βικτώρια δήλωσε ότι δεν εξετάζεται η εγκληματική πράξη.

Ο θάνατός του προκάλεσε θλίψης από προσωπικότητες στον χώρο της γαστρονομίας και της ψυχαγωγίας.

Οι διάσημοι σεφ Jamie Oliver και Gordon Ramsay, καθώς και πολλοί πρώην διαγωνιζόμενοι του Masterchef μίλησαν για τον θάνατό του συντετριμμένοι.

Ο Jamie Oliver, ο οποίος επρόκειτο να εμφανιστεί στην έναρξη της σεζόν, δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία του με τον Zonfrillo και τους άλλους δύο κριτές, Melissa Leong και Andy Allen, στο πλατό.

«Είμαι σε απόλυτο σοκ που ξύπνησα από τον ξαφνικό θάνατο του [Τζοκ]… περάσαμε τις καλύτερες στιγμές δουλεύοντας μαζί για το φετινό MasterChef», έγραψε.

Ο Gordon Ramsay έγραψε στο Twitter: «Λυπημένος από την καταστροφική είδηση… Πραγματικά απόλαυσα τον χρόνο που περάσαμε μαζί στο MasterChef στην Αυστραλία».

Το Network 10 απέτισε επίσης φόρο τιμής στον γνωστό σεφ, λέγοντας ότι το χάρισμα, το πάθος και η ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ του Zonfrillo ενέπνευσε ένα έθνος από οικιακούς μάγειρες. Το MasterChef – το οποίο είναι προηχογραφημένο – δεν θα μεταδοθεί αυτή την εβδομάδα όπως είχε προγραμματιστεί, δήλωσε.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;