Πέθανε η «σωσίας» της Κιμ Καρντάσιαν στα 34 μετά από πλαστική
Η οικογένειά της ξεκίνησε μια σελίδα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για την κηδεία της

Πέθανε από καρδιακή ανακοπή σε ηλικία 34 ετών ενώ ανάρρωνε από επέμβαση πλαστικής η Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι, μοντέλο του OnlyFans και «σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν».

Το 34χρονο μοντέλο με καταγωγή από τις ΗΠΑ, που χρησιμοποιούσε το όνομα Ashten G στο ίντερνετ, ήθελε να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευε στα social media.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)

Για το λόγο αυτό είχε υποβληθεί σε πολυάριθμες πλαστικές επεμβάσεις τόσο για να αλλάξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της όσο και για να μεγαλώσει το στήθος της και τους γλουτούς της, σήμα κατατεθέν της Κιμ Καρντάσιαν.

Η οικογένειά της ξεκίνησε μια σελίδα GoFundMe για να συγκεντρώσει χρήματα για την κηδεία της, η οποία έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα.

Η σελίδα περιλαμβάνει μια μακροσκελή δήλωση που εκφράζει το σοκ και την οδύνη της οικογένειας, καθώς και μια σύντομη περιγραφή των στιγμών που οδήγησαν στο θάνατο της Κριστίνα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)

«Με βαθιά θλίψη και βαριά καρδιά πρέπει να μοιραστούμε τον πιο συγκλονιστικό, ατυχή και αναπάντεχο θάνατο της όμορφης, αγαπημένης μας κόρης και αδελφής Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι», έγραψε η οικογένειά της.

Η δήλωση συνεχίζει περιγράφοντας την στιγμή που κάποιος τηλεφώνησε στην οικογένειά της, στις 4.30 τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, φωνάζοντας: «Η Άστεν πεθαίνει, η Άστεν πεθαίνει!».

Εκπρόσωπος της οικογένειας περιέγραψε τον «ζωντανό εφιάλτη» να παρακολουθούν την επιδείνωση της υγείας της στο νοσοκομείο μετά την καρδιακή ανακοπή.

Η Mary Magdalene, επίσης μοντέλο στο OnlyFans που κάποτε παραλίγο να πεθάνει προσπαθώντας να αποκτήσει τον «πιο παχύ κόλπο στον κόσμο», δημοσίευσε ένα μήνυμα στο Instagram μετά τον θάνατο της 34χρονης, όπου μιλά για τις δικές της επικίνδυνες πλαστικές επεμβάσεις.

«Δεν την ξέρω, πάντα την έβλεπα τυχαία στο Instagram και την έβρισκα πολύ όμορφη, αλλά είναι τόσο λυπηρό που πέθανε από πλαστικές επεμβάσεις», είπε για την Κριστίνα.

«Είναι τόσο τρομακτικό γιατί πραγματικά ποτέ δεν ξέρεις πότε θα πεθάνεις από επικίνδυνες χειρουργικές επεμβάσεις», πρόσθεσε, πριν εκφράσει τους δικούς της φόβους για το ενδεχόμενο «να υποστεί εγκεφαλική βλάβη κάθε φορά που κάνει κάποιο χειρουργείο».

Πηγή εικόνας: Instagram – @ashtens_empire

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;