Κιμ Καρντάσιαν: Εμφανίζεται ξανά με Balenciaga μετά το σκάνδαλο με την παιδική καμπάνια και τα BDSM λούτρινα
Eθεάθη να φορά Balenciaga κατά τη διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού στο Τόκιο.

Η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται πως επέστρεψε στα ρούχα Balenciaga μετά από το δημόσιο «διάλειμμα» – και οι φανς της μάλλον δεν θα χαρούν ιδιαίτερα.

Η 42χρονη σταρ που έχει εμφανιστεί πολλές φορές με Balenciaga και περπάτησε ακόμη και στο σόου του οίκου στο Παρίσι τον Ιούλιο του 2022, επέλεξε να σταματήσει να φορά τα ρούχα του brand μετά το τεράστιο σκάνδαλο στα τέλη του περασμένου έτους, όταν μια διαφημιστική καμπάνια που απεικόνιζε παιδιά με λούτρινα και BDSM αμφίεση προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις.

Κιμ Καρντάσιαν: Επαναξιολογώ τη σχέση μου με το brand

Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο, πολλοί φανς απαίτησαν από την Κιμ Καρντάσιαν να πάρει θέση στη διαμάχη, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε μια σειρά από tweets στις 27 Νοεμβρίου 2022 αναγνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης.

«Ως μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχω συγκλονιστεί από τις ενοχλητικές εικόνες. Η ασφάλεια των παιδιών πρέπει να τυγχάνει τεράστιου σεβασμού και κάθε προσπάθεια κανονικοποίησης της παιδικής κακοποίησης οποιουδήποτε είδους δεν πρέπει να έχει θέση στην κοινωνία μας – τελεία και παύλα», έγραψε.

«Εκτιμώ την αφαίρεση των διαφημίσεων και τη συγγνώμη του οίκου Balenciaga. Μιλώντας μαζί τους, πιστεύω ότι κατανοούν τη σοβαρότητα του θέματος και θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα ώστε αυτό να μην ξανασυμβεί ποτέ… Όσον αφορά το μέλλον μου με την Balenciaga, αυτή τη στιγμή επαναξιολογώ τη σχέση μου με το brand, βασιζόμενη στην προθυμία τους να αναλάβουν ευθύνη για κάτι που δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ – & στις δράσεις τους που περιμένω να δω για την προστασία των παιδιών».

Έκτοτε, η Κιμ Καρντάσιαν δεν είχε εμφανιστεί με Balenciaga, προτιμώντας δημοσίως brands όπως Rick Owens και Dolce & Gabbana. Μάλλον, όμως, οι ενέργειες της Balenciaga μετά την διαβόητη καμπάνια την ικανοποίησαν, καθώς παρά τη δημόσια επίπληξή της τον Νοέμβριο, φαίνεται ότι πέρασε πλέον αρκετός καιρός ώστε να αρχίσει να φοράει ξανά την αγαπημένη της μάρκα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Page Six, εθεάθη να φορά Balenciaga κατά τη διάρκεια πρόσφατου ταξιδιού στο Τόκιο με τις κόρες της Νορθ, 9 ετών, και Σικάγο, 5 ετών, κάτι που φαίνεται και τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, όπου ποζάρει με διάφορα κομμάτια Balenciaga, από ασημένιες μπότες μέχρι ένα ροζ faux γούνινο παλτό.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
5'
29 - 27
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;