N. Κορέα: Ηθοποιός πέθανε ύστερα από 12 πλαστικές για να μοιάσει με τον Τζίμιν των BTS
«Ήταν πολύ ανασφαλής σχετικά με την εικόνα του, δεν ήθελε να μοιάζει Δυτικός και προσπάθησε να έχει όψη Ασιάτη», σημείωσε ο ατζέντης του.

Ένας νεαρός Καναδός έχασε τη ζωή του μετά τη 12η πλαστική επέμβαση που έκανε στοχεύοντας να μοιάσει σε διάσημο τραγουδιστή της κορεατικής ποπ μουσικής.

Ο 22χρονος ηθοποιός, Σεντ Βον Κολούτσι, υπέκυψε την Κυριακή, σε νοσοκομείο της Νότιας Κορέας, λόγω επιπλοκών που προέκυψαν ύστερα από επέμβαση στο σαγόνι του την προηγούμενη ημέρα.

Ο φιλόδοξος Καναδός ήθελε να μοιάσει στον τραγουδιστή Τζίμιν, του κορεάτικου συγκροτήματος της K-POP, BTS, ώστε να τον ενσαρκώσει σε τηλεοπτική σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστούσε.

Για τον σκοπό αυτό, ο Βον Κολούτσι είχε ήδη κάνει 11 πλαστικές επεμβάσεις μέσα σε έναν χρόνο και το Σάββατο υποβλήθηκε και σε 12η, ξοδεύοντας συνολικά πάνω από 200.000 ευρώ. Ωστόσο, η τελευταία επέμβαση αποδείχθηκε μοιραία.

Σύμφωνα με εκπρόσωπό του, ο νεαρός ηθοποιός είχε μετακομίσει από το 2019 στη Νότια Κορέα και συνεργάστηκε με τρία μεγάλα νοτιοκορεατικά στούντιο ως μαθητευόμενος. Επίσης, όπως πρόσθεσε, ο Βον Κολούτσι ήταν ενήμερος για τους κινδύνους που ενείχε η τοποθέτηση εμφυτεύματος στο σαγόνι του.

«Ήταν πολύ ανασφαλής σχετικά με την εικόνα του, δεν ήθελε να μοιάζει Δυτικός και προσπάθησε να έχει όψη Ασιάτη», σημείωσε ο ατζέντης του.

 

Με πληροφορίες από Daily Mail

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1