Moonbin: Βρέθηκε νεκρός ο 25χρονος σταρ της K-pop
Ο Moonbin «έφυγε απροσδόκητα από τον κόσμο μας και έγινε αστέρι στον ουρανό» έγραψε σε ένα αφιέρωμα η εταιρεία του Fantiago.

Νεκρός είναι ο σταρ της K-popMoonbin σε ηλικία 25 ετών, σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής του εταιρείας.

Ο 25χρονος Moonbin εντοπίστηκε νεκρός από τον μάνατζέρ του στο διαμέρισμά του στη Σεούλ χθες το βράδυ, όπως μεταδίδουν τα νοτιοκορεατικά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται την αστυνομία.

«Φαίνεται να αυτοκτόνησε, αλλά πραγματοποιείται νεκροψία για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου», ανέφερε η αστυνομία.

Ο Moonbin «έφυγε απροσδόκητα από τον κόσμο μας και έγινε αστέρι στον ουρανό» έγραψε σε ένα αφιέρωμα η εταιρεία του Fantiago.

Ο Moonbin ήταν ηθοποιός και μοντέλο, πριν ενταχθεί στο συγκρότημα Astro το 2016, ένα από τα πιο γνωστά boybands της K-pop μουσικής. Έπαιζε επίσης σε μία άλλη μπάντα με το όνομα Moonbin & Sanha.

Η δήλωση της εταιρείας Fantagio ζητούσε από όλους «να απέχουν από κακόβουλες αναφορές» ώστε να μπορέσει η οικογένειά του Moonbin να τον αποχαιρετίσει.

Ο Moonbin βρέθηκε ως παιδί στην ψυχαγωγική εταιρεία Fantagio. Αρχικά εργαζόταν ως ηθοποιός και μοντέλο αλλά το 2016 εντάχθηκε στο συγκρότημα Astro. Το συγκρότημα της K-pop αποτελούνταν αρχικά από έξι ερμηνευτές, αλλά τον φετινό Φεβρουάριο ένα μέλος αποχώρησε από την μπάντα.

Η αδερφή του Moonbin, Moon Sua είναι επίσης τραγουδίστρια της K-pop και μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Billlie.

Η Νότια Κορέα έχει το υψηλότερο ποσοστό αυτοκτονιών σε νέους, συγκριτικά με όλες τις ανεπτυγμένες χώρες και ενώ το συνολικό ποσοστό αυτοκτονιών της χώρας μειώνεται, οι θάνατοι των ανθρώπων σε ηλικίες κοντά στα 20 αυξάνονται.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να μειώσει ουσιαστικά τον αριθμό των αυτοκτονιών, που μαστίζουν την υπερανταγωνιστική κοινωνία της Κορέας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 0