My Style Rocks: Δημήτρης Σκουλός σε Χαρά - «Αυτό δεν είναι λογίστρια, είναι ξε-λογίστρια»
Ο Δημήτρης Σκουλός θέλησε να κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο

To λουκ που επέλεξε η Χαρά στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks άφησε άφωνο τον Δημήτρη Σκουλό.

Η παίκτρια εμφανίστηκε με ένα χαλαρό ντύσιμο, με το κόνσεπτ της να τη θέλει να πηγαίνει για δουλειά το πρωί, αφού πέρασε τη νύχτα στο σπίτι του αγοριού της και δανείστηκε τα αξεσουάρ του.

«Εσύ τώρα για να καταλάβω… Είσαι από το γραφείο;», της είπε ο Δημήτρης Σκουλός, με εκείνη να απαντά: «Είναι ο μπάρμαν που είχαμε βγει πιο παλιά, προχωρήσαμε, μας ενέκρινε η μητέρα του, κοιμήθηκα σπίτι του, το ξενυχτήσαμε και το πρωί έπρεπε να πάω στη δουλειά. Δανείστηκα από το αγόρι μου τα γυαλιά και το γιλέκο του».

«Το γιλέκο είναι αντρικό; Είναι πολύ στενό στη μασχάλη. Έλα, δικό σου είναι, αλλά ας το πάρουμε για αντρικό. Είναι λίγο petit για αγόρι», σημείωσε ο κριτής του «My Style Rocks».

Τότε, η παίκτρια θέλησε να του δείξει και το πίσω μέρος του πουκάμισου, το οποίο άφηνε γυμνή την πλάτη της. «Να σας δείξω και το πουκάμισο από πίσω; Πηγαίνω στη δουλειά, αλλά είμαι και λίγο σέξι. Είμαι λογίστρια», εξήγησε η παίκτρια.

Τότε, ο Δημήτρης Σκουλός θέλησε να κάνει ένα χιουμοριστικό σχόλιο. «Αυτό δεν είναι λογίστρια, είναι ξε-λογίστρια», είπε κλείνοντας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;