Εβελίνα Παπούλια: «Χώρισα το βράδυ του γάμου μου, μία ατάκα του μου τη σβούριξε»
Μίλησε για τη σειρά «Δύο ξένοι», το #metoo, τον σύντροφό της και την κόρη της

Η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία της σειράς «Δύο Ξένοι» αλλά και για την απόφαση της να χωρίσει από τον σύζυγό της, λίγες ώρες μετά τον γάμο τους.

Σε συνέντευξή της στο OPEN, η Εβελίνα Παπούλια παραδέχθηκε πως το θέμα γάμος είναι δύσκολο για εκείνη καθώς «ένα κομμάτι μου θέλει να είναι πάρα πολύ αφοσιωμένο και κάπου να ανήκει και ένα άλλο κομμάτι μου πνίγεται αν δεν έχει την απόλυτη ελευθερία».

Ερωτώμενη αν τη φοβίζει η ιδέα του γάμου, σημείωσε πως «είμαι και ένας άνθρωπος παρορμητικός. Αν αρχίσω και το σκέφτομαι, ήδη το “ναι” είναι στη φθορά του, είναι σαν να δίνω ένα δίπλωμα χωρισμού».

Αναφερόμενη στον γάμο της, μετά από πέντε χρόνια σχέσης, γνωστοποίησε πως αποφάσισε να χωρίσει το βράδυ μετά το μυστήριο.

«Χώρισα το ίδιο βράδυ, αλλά σε έναν μήνα πήρα τα πράγματά του και έφυγα. (…) Είπε μία ατάκα που μου τη σβούριξε. Είπα, εντάξει, αυτός δεν είναι τίποτα για μένα, τι κάνουμε τώρα;».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της εξήγησε πως παρότι είναι παρορμητική, σκέφτεται τις πράξεις της και γνωρίζει τους λόγους των αποφάσεών της.

Εβελίνα Παπούλια: Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την επιτυχία των «Δύο Ξένων»

Η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε και στην επιτυχημένη σειρά «Δύο Ξένοι» στην οποία πρωταγωνίστησε, δηλώνοντας πως είχε υποψιαστεί από το σενάριο ότι θα γίνει επιτυχία, αλλά δεν περίμενε ποτέ το πόσο μεγάλη.

«Δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ,όχι» είπε, απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με την επιτυχία.

«Δεν ήμασταν και υποψιασμένοι. Ότι θα γινόταν επιτυχία το ήξερα, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έχει μία τέτοια επιτυχία».

Σχετικά με τον ρόλο της και τις συγκρίσεις της Μαρίνας Κουντουράτου με την Ελένη Μενεγάκη, ενημέρωσε πως ο Αλέξανδρος Ρήγας είχε ιδιαίτερη αγάπη στην παρουσιάστρια και είχε πατήσει σε εκείνη για να χτίσει την πρωταγωνίστριά του.

Τα γυρίσματα, όπως είπε, ήταν «πολύ δύσκολα» γιατί έκαναν 4-5 μέρες για ένα επεισόδιο, ενώ σημείωσε πως μέχρι και σήμερα δεν έχει δει ποτέ ολόκληρη τη σειρά. «Δεν το έχω δει ολόκληρο, ήμασταν και στο θέατρο τότε, αν τύχαινε το έβλεπα».

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;