Φαίη Σκορδά: «Άφωνη» με την ατάκα Δημητρακόπουλου για Λιάγκα
«Και να ξέρετε, μίλησα και με τον Γιώργο Λιάγκα και του είπα ότι θα πάω στη Φαίη, γνωρίζετε ότι είμαστε φίλοι.»

Πριν από λίγες ώρες, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Ήταν αρκετό ένα σχόλιό του για τον πρώην σύζυγό της Φαίης Σκορδά, Γιώργο Λιάγκα, για να την αφήσει «άφωνη».

Ήταν λίγο πριν η ίδια τον αποχαιρετήσει για να προχωρήσει στο επόμενο θέμα. Ο γνωστός δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος θέλησε να αναφέρει κάτι που την έκανε να «παγώσει».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε πως το προηγούμενο βράδυ επικοινώνησε με τον Γιώργο Λιάγκα. Του είπε, όπως σημείωσε στον αέρα, πως χαίρεται που θα βρεθεί στην εκπομπή της πρώην συζύγου του μιας και πρόκειται για μια εκπληκτική εκπομπή.

«Αυτό που ήθελα να σας πω είναι ότι, ευτυχώς σήμερα διακόπηκε ένα δικαστήριο. Πάντοτε θα ήθελα να είμαι σε εκπομπή σας γιατί σας εκτιμώ πάρα πολύ. Και είμαστε και φίλοι.

Και να ξέρετε, μίλησα και με τον Γιώργο Λιάγκα και του είπα ότι θα πάω στη Φαίη, γνωρίζετε ότι είμαστε φίλοι. Και μου λέει «να πας, είναι μια εκπληκτική εκπομπή αυτή της Φαίης. Και αυτό σας το λέω γιατί μίλησα χθες το βράδυ με τον Γιώργο Λιάγκα» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η Φαίη Σκορδά τον παρακολουθούσε «παγωμένη», δαγκώνοντας τα χείλη της με όσα ακούει στον αέρα. «Καλή συνέχεια, ευχαριστούμε πολύ» απάντησε η παρουσιάστρια.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και δεν θα αργήσει να γίνει viral, με τον παρουσιαστή να μιμείται τις εκφράσεις της.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
10 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
ΗΜ
50 - 36
ΠΡΟΜ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;