Κιμ Καρντάσιαν: Έτοιμη να εγκαταλείψει το ριάλιτι - Θέλει να γίνει δικηγόρος
Έμπνευσή της ο πατέρας της που ήταν και ο ίδιος δικηγόρος

Η Κιμ Καρντάσιαν δηλώνει ανοιχτή στο να αφήσει πίσω της τη ζωή της μπροστά στις κάμερες για να ακολουθήσει καριέρα στη νομική επιστήμη και μάλιστα με πλήρη απασχόληση.

Σε συζήτηση που είχε με την Πόπη Χάρλοου στο πλαίσιο του 2023 Time100 Summit, η 42χρονη Κιμ Καρντάσιαν, μητέρα τεσσάρων παιδιών, μίλησε για το πάθος της για τη νομική επιστήμη. Η Κιμ Καρντάσιαν μοιράστηκε ότι σχεδιάζει να δώσει τις επίσημες εξετάσεις για το δικηγορικό σώμα τον Φεβρουάριο του 2025. «Αστειεύομαι με τη μαμά μου, που είναι η μάνατζέρ μου και λέω:Η Kim K αποσύρεται και εγώ θα γίνω δικηγόρος. Οπότε μπορείς να πας να βοηθήσεις τα αδέλφια μου, ώστε να έχεις ακόμα δουλειά“», είπε η ίδια.

Η Κιμ πρόσθεσε ότι θα μπορούσε «οπωσδήποτε» να αφήσει πίσω της τον κόσμο των ριάλιτι για μια νέα ζωή ως δικηγόρος. «Θα ήμουν εξίσου ευτυχισμένη αν ήμουν δικηγόρος πλήρους απασχόλησης. Το ταξίδι αυτό μου άνοιξε πραγματικά τα μάτια σε τόσα πολλά», είπε. «Γίνεται συγκλονιστικό γιατί υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να γίνουν. Θα περνούσα περισσότερο χρόνο κάνοντας αυτό, με κάμερες ή χωρίς κάμερες» προσθέτει.

Κιμ Καρντάσιαν για τον πατέρα της

Η Κιμ παραδέχτηκε επίσης πως παρά την βιομηχανία των ριάλιτι σίγουρα υπάρχουν πολλές ιδιωτικές στιγμές που δεν αρέσκεται να προβάλλει. «Υπάρχουν πολλά που είναι πάντα στην τηλεόραση και πολλά που είναι πάντα εκεί έξω, αλλά αισθάνομαι ότι οι φίλοι μου και η οικογένειά μου εκτιμούν τις ιδιωτικές μας στιγμές», πρόσθεσε.

Η Κιμ Καρντάσιαν μοιράστηκε επίσης ότι ο αείμνηστος πατέρας της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν, ο οποίος ήταν γνωστός δικηγόρος, ήταν η «απόλυτη κινητήριος δύναμη» στην απόφασή της να ακολουθήσει τη νομική επιστήμη. «Ξέρω ότι πιθανότατα θα τον ευχαριστούσε πολύ αυτό, γιατί δεν θα το περίμενε καθόλου», μοιράστηκε για τον πατέρα της.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;