Πέτρος Κωστόπουλος: «Είναι επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση - Βαριέμαι»
Ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά από τρία χρόνια αποχής από την τηλεόραση.

Σήμερα Τρίτη (25/4) ο Πέτρος Κωστόπουλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μετά από τρία χρόνια αποχής από την τηλεόραση. Μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος αναφέρθηκε στο χτύπημα στην σπονδυλική του στήλη, ενώ μίλησε και για την αποχή του από την τηλεόραση.

«Είναι επιλογή μου να απέχω από την τηλεόραση. Βαριέμαι, μιλάνε όλοι! Δεν βλέπω τηλεόραση, γιατί δουλεύω πάρα πολύ. Δεν μου έχει γίνει πρόταση για τη τηλεόραση και ούτε έχω σκοπό να καταθέσω κάποια πρόταση, με ξέρουν. Εάν με θέλανε θα με παίρνανε», δήλωσε αρχικά ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Στη συνέχεια ο ίδιος ανέφερε ότι δουλεύει σαν… γάιδαρος στα περιοδικά και στα site, ενώ θεωρεί πως τα έχει κάνει όλα στην τηλεόραση.

«Αλλά ποτέ μη λες ποτέ…», προσθέσε αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε στην τηλεόραση.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιδιά του λέγοντας:

«Ο γιος μου μού μοιάζει. Βλέπω πως ήμουν μικρός, είναι βελτιωμένη έκδοσή μου. Στις κόρες μου δεν δίνω καμία συμβουλή, γιατί θα με γράψουν έτσι κι αλλιώς, όπως έκανα και εγώ στην ηλικία τους».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ιδιαίτερα αυστηρός σαν πατέρας όταν ξεπερνιούνται τα όρια, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να επαναλάβει τον ρόλο του κριτή, καθώς επί τρία χρόνια ήταν στην κριτική επιτροπή του Greek Idol.

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;